Keystone logo

4 Master Programmer i Menneskerettsstudier Lingvistikk Filologi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Lingvistikk
  • Filologi
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Master Programmer i Menneskerettsstudier Lingvistikk Filologi

Hva er filologi?
Filologi er læren om språk i skriftlige historiske kilder. Det er en kombinasjon av litteraturkritikk, historie og lingvistikk. Filologer er opptatt av hvordan språk har endret seg over tid, og hvordan det brukes i ulike sammenhenger. De studerer også forholdet mellom språk og kulturene som snakker dem.

Hva kan jeg gjøre med en grad i filologi?
Med en grad i filologi kan du forfølge en karriere innen undervisning, lingvistikk, oversettelse eller publisering. Du kan også bruke ferdighetene dine til å jobbe innen felt som markedsføring, reklame eller PR.

Hvorfor er det viktig å studere filologi?
Å studere filologi er viktig fordi det hjelper oss å forstå hvordan språk har endret seg over tid og hvordan det brukes i ulike sammenhenger. Det hjelper oss også til å bedre forstå forholdet mellom språk og kulturene som snakker dem. Ved å forstå disse tingene kan vi bedre kommunisere med mennesker fra andre kulturer, og forbedre vår forståelse av verden rundt oss.

Hvilke grader kan man oppnå i filologi?
Det er noen få forskjellige typer filologigrader du kan ta. Disse inkluderer en Bachelor of Arts (BA) i filologi, en Master of Arts (MA) i filologi og en doktor i filosofi (PhD) i filologi. Hver av disse gradene vil gi deg muligheten til å studere språk i dybden og lære. Noen skoler tilbyr filologigrader spesifikt, mens andre tilbyr grader innen relaterte felt som lingvistikk eller historie med fokus på filologi.

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.