Keystone logo

4 Master Programmer i Samfunnsvitenskap Filosofi, politikk og økonomi 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Samfunnsvitenskap
 • Filosofi, politikk og økonomi
Studieretninger
 • Samfunnsvitenskap (4)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Master Programmer i Samfunnsvitenskap Filosofi, politikk og økonomi

  Tjene en mastergrad eksponerer studenter til en verden av muligheter. Disse spesielle grader er noen ganger referert til som utdannet grader fordi deres programmer er vanligvis reservert for de som allerede har uteksaminert og tjent en bachelorgrad.

  Hva er en Master i filosofi, politikk og økonomi (PPE)? Denne flerlags grad gir studentene en omfattende oversikt over de tre nevnte fagområder. Emner som komparativ regjeringen, tilbud og etterspørsel, etikk og statsvitenskap vil bli diskutert på lengden. Det overordnede målet med programmet er å vise elevene hvordan de tre separate fagområder påvirke og avviker fra hverandre. Andre kurs i historie, sosiologi og litteratur kan også være nødvendig for oppgradering fra enkelte programmer.

  De som tjener en mastergrad kan forvente å høste en rekke fordeler etter endt utdanning.Mange studenter, spesielt de som allerede er ansatt, tjene høyere lønn og få tilgang til et økt antall karriereutvikling muligheter.

  Kostnaden for å tjene en mastergrad vil avhenge av en rekke faktorer. Geografisk beliggenhet og institusjonelle priser har den mest dyptgripende innvirkning på programkostnader. For ytterligere informasjon, skal studentene ta kontakt med sitt program av valget direkte.

  Etter å tjene denne graden, de fleste nyutdannede velger å arbeide i den akademiske feltet. En stor del av dem velger å bli universitetsprofessorer eller instruktører. De kan også forventes å publisere litteratur og gi kommentarer på aktuelle problemstillinger. Mange professorer foretrekker å vie mesteparten av sin tid til å forske ulike temaer og fag. En liten andel av nyutdannede velger å arbeide for offentlige etater, bidrar myndighetene ta viktige økonomiske beslutninger.

  Du vil ha et stort utvalg av pedagogiske alternativer å velge mellom når det gjelder å tjene denne graden, noen foretrekker å tjene sine grad helt online. Hvis du vil vite mer om dine muligheter, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.