Keystone logo

32 Master Programmer i Økonomistudier Finans Finans og økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Økonomistudier
  • Finans
  • Finans og økonomi
Studieretninger
  • Økonomistudier (32)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Økonomistudier Finans Finans og økonomi

Tjene en mastergrad er et resultat av et praktisk program. De er vanligvis tildelt etter en stor mengde av instruktør-veiledet forskning og samarbeid har blitt fullført. Denne graden kan måle kompetanse i faglig og teknisk arenaer. I finansnæringen, kan denne graden forbedre faglige ferdigheter og sette enkeltpersoner bortsett fra konkurrentene.

&nbsp

Hva er en Master i finans og økonomi? Hva slags fag er dekket i dette programmet? Innen finansverdenen er det mange fokusområder. Disse programmene kan hone på makroøkonomisk politikk eller aksjemarkedet. Andre temaer er kvantitative økonomi og teoretiske eller anvendt økonomi. Studentene får de verktøyene de trenger for å tilpasse seg endringer i det finansielle miljøet og for å utvikle teoretisk analyse.

&nbsp

Det er ofte økonomiske fordeler ved å delta i dette praktisk program, men fordelene går utover økonomi.Høyere nivå grader er ofte rettet mot fagfolk som tjener fremskritt etter konfirmasjonen. Deltakerne i programmet kan få profesjonelle kontakter, utvide sitt eksisterende nettverk. Ved kulminasjonen av programmet, studenter vanligvis enklere tilgang til svært ettertraktede posisjoner. Program deltakere samhandle med fagpersoner som er respektert i sitt felt og kan begynne å utvikle et nettverk av jevnaldrende før de oppgraderer.

&nbsp

Med utdanningsinstitusjoner som ligger i ulike deler av verden, kan kostnadene forbundet med deltakelse i disse programmene varierer. Individer som håper å delta på et program skal kommunisere direkte med skolene for nøyaktig informasjon om undervisning og relaterte avgifter.

&nbsp

Etter eksamen, fagfolk ofte finne posisjoner med store institusjoner. Jobber inkluderer stillinger som finans regulator eller business analytiker.Andre jobbmuligheter finnes i kapitalforvaltning, forsikringsselskaper, offentlig administrasjon, og private banker. Noen jobb ansvarsområder omfatter formuesforvaltning, rådgivning, og sikring.

&nbsp

Individer som håper å fremme sine karrierer gjennom videreutdanning bør konsultere kalenderen for mer informasjon. Når relevante programmer er funnet, fylle ut ledelsen skjemaet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved innlevering i ledelsen skjemaet.