Keystone logo

8 Master Programmer i Økonomistudier Finans Finansrett 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Økonomistudier
  • Finans
  • Finansrett
Studieretninger
  • Økonomistudier (8)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Økonomistudier Finans Finansrett

En mastergrad gir studentene mulighet til å dykke dypere inn i bestemte områder av deres valgte emne. Studenter som deltar i et masterprogram har ofte muligheter til å samhandle med fagfolk som er eksperter på sitt felt. Noen programmer er rettet til studenter direkte ut av deres undergraduate-program, mens andre er utviklet med fagfolk i tankene.

&nbsp

Hva er en Master i Financial Law? Hvis du vurderer en karriere som en finansiell profesjonell eller hvis du allerede er ansatt og ønsker å videreutvikle dine ferdigheter, kan dette programmet være en god match. Emner av studien kan inkludere finansrett, privatrett, internasjonal handel, corporate finance, corporate governance og strukturert finansiering. Andre temaer kan omfatte dokumentanalyse og tolkning, økonomisk teori, og atferds finans. Klasser kan dekke bank på et internasjonalt nivå, i detaljhandel eller investerings innstillinger, og sentrale banktjenester.

&nbsp

Studenter av dette programmet nyte mange fordeler, blant annet muligheten til å jobbe med dyktige instruktører og dyktige fagfolk som allerede er etablert i bransjen. Andre fordeler er funnet i utviklingen av ferdighetene mest ettertraktet av arbeidsgivere. Disse ferdighetene omfatter dokumentanalyse og tolkning, kjennskap til juridiske og regulatoriske litteratur, og skriveteknikker hensiktsmessig i dette feltet.

&nbsp

De personer som er interessert i å delta i programmet bør kontakte skolene individuelt for å få undervisning og gebyr tidsplaner. Disse kostnadene kan variere fra en skole til en annen, spesielt som noen utdanningsinstitusjoner er plassert på tvers av landegrensene.

&nbsp

Nyutdannede er godt forberedt for jobber i finansnæringen, spesielt de der inngående kunnskap og godt slipt ferdigheter kreves.Programmene kan resultere i en svært spesialisert fokus som forbereder kandidatene til å holde toppjobber i investment banking, corporate finansiering, handel og verdipapirforetak, og internasjonal business.

&nbsp

Enkeltpersoner som ønsker å forberede seg for videre suksess i finansnæringen eller finpusse et område av spesialisering kan forskning sine opsjoner i programoversikten. Etter å finne bestemte programmer av interesse, fyll ut ledelsen skjemaet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.