Keystone logo

2 Master Programmer i Scenekunst Musikk Folkemusikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Musikk
  • Folkemusikk
Studieretninger
  • Scenekunst (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Programmer i Scenekunst Musikk Folkemusikk

Mange studenter velger å finpusse sine musikalske talenter ved å tjene en bachelorgrad i musikk. Hva er neste skritt? En Master i Folkemusikk tillater elevene å fokusere sine studier på en bestemt musikalsk felt, og selv reise til bestemte universiteter for å få en autentisk utdanning i utviklingen av tradisjonell musikk.

Hva er en Master i folkemusikk? Etter å ha fullført en bachelorgrad i et beslektet musikalsk felt, kan elevene fokusere sine studier på folkemusikk gjennom instrument eller stemme. Før du søker, studenter ofte demonstrere sitt musikalske talent foran et panel av dommere. Programmet har en tendens til å fokusere på historie og teknikk, og vanligvis kulminerer i en forestilling eller tur der elevene kan utføre foran en rekke målgrupper. Studien varer i ca to år.

Tjene en mastergrad i folkemusikk kan hjelpe elevene få en dypere forståelse for tradisjonelle musikkinstrumenter og vokalteknikker.Det er også en fin måte for elevene å mestre sine musikalske talenter og dele dem med hele verden.

Den endelige kostnaden for å tjene en Master i Folkemusikk varierer etter institusjonens og program detaljer. Studentene vil ønske å faktor i bekostning av instrumenter, privat trening og reise for forestillinger, kan kostnaden som er atskilt fra undervisning. Forskningen din program av valget grundig for å forstå hva som er og ikke er involvert med undervisning.

Nyutdannede med en mastergrad i folkemusikk kan gå på å utføre profesjonelt i tropper over hele verden, enten på instrumenter eller som vokalister. Noen kandidater kan velge å forfølge en doktorgrad og underviser folkemusikk ved utdanningsinstitusjoner som for eksempel videregående skoler og universiteter. Tjene en mastergrad kan eksponere studentene til høyt profilerte muligheter for musikalske innslag fra hele verden.

Studenter kan ofte søke på nettet, selv om de kanskje trenger å reise til deres skole valg siden en del av søknadsprosessen er vanligvis en forestilling foran dommerne. For mer informasjon, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.