Keystone logo

13 Master Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Forbrukerservice 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsstudier
  • Forbrukerservice
Studieretninger
  • Markedsføringsstudier (13)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Forbrukerservice

Forbrukersaker er et verdensomspennende nye feltet som undersøker innkjøpere i deres økonomiske, sosiale og økologiske miljøet. En avansert grad i forbrukersaker er for personer som ønsker å utvikle seg videre faglig og utvikle ekstra kvalifikasjoner for å bli mer konkurransedyktige i arbeidsstokken. Det er mange veier som studentene kan forfølge, og programmer er tilgjengelig over hele verden.

Hva er en Master i forbrukersaker? Programmene kombinerer kjernen grunnleggende forbrukersaker, teknologi, innovasjon og bærekraftig forbruk. Du kan ta klasser i forbrukernes atferd, utviklingsøkonomi, eller atferds prising. Når du har grunnleggende forbruker økonomi utdanning, kan du fokusere på mer funksjonelle områder som forskningsmetoder i entreprenørskap, strategi og organisasjon, og kontraktsforhandlinger.

Studenter kan få en rekke ferdigheter som er til fordel både deres faglige og personlige liv ved å skaffe seg en master 's grad.Faglig fokus sentre på kunden i sammenheng med den teknologiske utviklingen, produkter og tjenester innen markeder og inne selskaper. I tillegg diskusjons poeng for å kjøre innovasjoner og rollen til forbrukeren er sjef deler av dette programmet.

Tjene en master kan ta alt fra ett til tre år, avhengig av skolen. Det er mange internasjonale alternativer, og kostnadene kan variere mellom skoler. Enkeltpersoner bør kontakte bestemte programmer som interesserer dem å bestemme kostnadsforventningene.

Studenter med en master 's grad kan finne karrieremuligheter i en rekke disipliner og felt. Disse inkluderer Consumer Insight ledere og Public Relations Spesialister som primært jobber i markedsundersøkelser for å oppdage målområder som driver kreative strategier. De kan også lede et team av markedsføring fagfolk til å identifisere hva forbrukerne ønsker.

Studenter kan melde deg på en hel eller deltid.De menneskene som har travle liv og krever mer fleksibilitet i utdanningsprosessen bør vurdere å delta på nettbaserte kurs. De fleste universiteter tilbyr de fleste, om ikke alle, av sine klasser i en distanse-læringsmodul. For å finne riktig skole for deg, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.