Keystone logo

16 Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media Forlagsvirksomhet 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Media
  • Forlagsvirksomhet
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (16)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media Forlagsvirksomhet

En mastergrad er en faglig betegnelse skjenket de som tar den planlagte kurs i et bestemt felt og fullføre programmet. Mastergradsprogrammer vanligvis bygge på utdanning fundament ervervet i en relatert bachelorgrad program.

Akkurat det er en Master i Publishing? Denne omfattende studium gir en solid pedagogisk grunnlag i praktisk talt alle områder av publisering, fra en historisk oversikt over bransjen til en nøye gjennomgang av nye teknologier. Studenter i et slikt program bør forvente en anmeldelse av et bredt spekter av både tradisjonelle og elektronisk publisering hensyn, og ekstra oppmerksomhet er ofte gitt til etikk, redaksjonell design, lover om opphavsrett og betraktninger og generell markedsføring og forretningspraksis. Noen programmer understreke skaffe høyere roller innen forlagsbransjen, og har en tendens til å fokusere på områder som budsjettering, kontraktsforhandlinger og økonomi, blant andre.

Studenter som full få en Master i Publishing er vanligvis i stand til å kommandere høyere lønn enn sin bachelor-grad-holding karriere konkurrenter, og er også vanligvis leid over, og i stand til å sikre høyere stillinger enn de som holder mindre grad.

Det er ingen fast pris for å få en mastergrad i publisering. Undervisning kostnader varierer betydelig fra skole til skole og program til program basert på faktorer som prestisje institusjonen og der, geografisk, er programmet tilbys, så ta kontakt med den enkelte skole av interesse å få spesifikk undervisning informasjon.

Vellykket nyutdannede av disse programmene er forberedt for høyt betalt arbeid i en rekke stillinger og områder. Mange kandidater går videre for å finne arbeid som redaktører, forretningsfolk, markedsførere og designere, mens andre velger å fokusere på den teknologiske siden av industrien og sikre arbeid i en IT-relatert eller teknologisk kapasitet.

Hvis en mastergrad i publisering er noe du ønsker å finne ut mer om, gjennomgå store pedagogiske muligheter tilgjengelig gjennom vår omfattende global database over programmer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.