Keystone logo

61 Master Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Forretningsdrift og økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Økonomistudier
  • Økonomistudier
  • Forretningsdrift og økonomi
Studieretninger
  • Økonomistudier (61)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Forretningsdrift og økonomi

Hver bedrift er unik, men de alle er avhengige av de samme grunnleggende prinsipper for å fungere. Teorien om tilbud og etterspørsel beskriver markedskreftene som alle bedrifter må møte. Bedrifter trenger dyktige personer med en Master i økonomi og ledelse for å gi kritisk analyse og innsikt.

Hva er en Master i økonomi og ledelse? Det er en avansert grad som krever to års videreutdannelse for å fullføre. Studentene utvikle de strategiske tenkning evner som trengs for å planlegge og gjennomføre lønnsom drift. Disse studentene er forberedt med de nyeste teoriene om hvordan økonomien fungerer og blir bedt om å presentere forklaringer og opsjoner til øverste nivå ledelse. De skaper strategier for å håndtere et selskaps knappe ressurser i den mest produktive måten mulig.

Økonomi er et bredt fagområde, men fokuset er spesifikt på hvordan bedrifter bedrifter fungere.Studenter ytterligere forbedre sine kritisk tenkning ferdigheter mens de studerer hvordan markedet miljøet påvirker handlingene til private virksomheter. Elevene lære å arbeide med felles programvareverktøy, og de utvikler teknikker for å samle og analysere data. Ved ferdigstillelse av deres program, kandidater er i stand til å presentere sine funn og gi anbefalinger om kurs av handlingen som vil påvirke lønnsomheten i sine organisasjoner.

Kostnaden for disse programmene kan variere avhengig av institusjonene. Studentene skal kontakte inntaksavdelingen i skolen av valget for mer informasjon om spesifikke gebyrer og undervisning priser. Det er også viktig å vurdere kostnadene for boliger, måltider og andre utgifter i løpet av studietiden.

Med en avansert grad, blir elevene forberedt for lederroller i mange store selskaper. Disse fagfolk er ofte bedt om å gi perspektiv og retning.Deres ferdigheter er aktuelt over mange felt og forretningsfunksjoner. De finner arbeid i drift, logistikk og markedsføring. De er spesielt godt egnet for karrierer i planlegging og kan finne arbeid å organisere produksjonsprosesser i industribedrifter.

Det er viktig å begynne å forske alternativer med en gang. For mange studenter, er den tradisjonelle college klasserommet miljø ikke praktisk. For de med geografiske eller planlegging vanskeligheter, online universiteter tilbyr mange gode læringsmuligheter. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.