Keystone logo

2 Master Programmer i Menneskerettsstudier Etikk Forretningsetikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Etikk
  • Forretningsetikk
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Master Programmer i Menneskerettsstudier Etikk Forretningsetikk

En mastergrad i et hvilket som helst studieområde er en imponerende prestasjon. Ofte som krever to års heltidsstudium for å fullføre, viser graden en grundig og fullstendig forståelse av områdets spesifikasjoner.

Hva er en Master i forretningsetikk? Forretningsetikk er en form for profesjonell etikk som ser på virksomheten til både enkeltpersoner og hele organisasjoner for å fastslå hensiktsmessigheten til den oppførelsen. Det er et verdifullt verktøy for småbedriftseiere og bedriftens enheter. En etikkpolitikk kan regulere et selskaps oppsøkelse i samfunnet de opererer i, eller deres politikk andre steder i situasjoner der lover ikke gir rammeverk for oppførsel, men bildet som presenteres krever litt omsorg.

En mastergrad i forretningsetikk kan gi deg en imponerende rekke ferdigheter som kanskje ikke er like lett oppnådd andre steder. Fokuser på kommunikasjon, beslutningstaking og kritisk tenkning gjør at du ofte klarer å håndtere ditt personlige liv i tillegg til bedriftens liv.

Kostnaden for en mastergrad kan variere mye fra skole til skole og fra region til region. Det kan være til fordel for deg å kontakte de skolene der du er mest interessert i å få et estimat av totale kostnader.

Med en mastergrad i bedriftsetikk, kan du fortsette å jobbe for et stort selskap, kanskje som direktør for markedsføring eller en leder med ansvar for overholdelse. Du kan også velge å gå inn i virksomheten selv som konsulent, eller til og med jobbe for et konsulentfirma. Det finnes også muligheter utenfor boksen, for eksempel å skrive for forretningsmagasiner eller ledende utdanningskurs.

Du finner sannsynligvis at du kan fullføre en Master i Business Ethics online eller ved en utdanningsinstitusjon i nærheten av deg. Det finnes alternativer over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.