Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 447 Master i Forretningsledelse 2023

447 Master Programmer i Forretningsledelse 2023

overview

The master utdanningsnivå gir kandidatene mulighet til å fortsette sin utdanning etter fullført en lavere grad program. Etter å ha fullført gradsstudier, studentene har ofte dype forståelse av sitt felt nødvendig å oppgi sin karriere.

Hva er en Master i Business Administration? Som en generell business program, studerer økonomi og administrasjon gir studentene den operasjonelle og økonomiske forståelse for å angi en karriere i næringslivet. De vil imidlertid også lære ledelsesprosesser og høyere administrasjonen for å forberede seg lederroller. Kurs ofte fokus på human resource management, entreprenørskap, økonomi, regnskap og markedsføring.

Business er allerede en svært gunstig satsingsområde for elever fordi det gir dem mulighet til å legge inn en svært bærekraftig karriere som ofte gir større lønn.Studerer administrasjon kan være enda mer fordelaktig for ambisiøse studenter fordi de kan være kvalifisert til å gå inn ledelsesmessige og lederstillinger.

Den skolepenger og utgifter til å tjene en Master i Business Administration varierer i henhold til flere faktorer. Skolen og programmet du melde deg på, samt din lengde og studielandet, vil påvirke hvor mye det koster å tjene din grad. Før innmelding undersøke alle alternativene nøye.

Tjene en Master i Business Administration vil tillate deg å delta i en av karrieren til en typisk virksomhet grad, slik som megler, finansanalytiker, eller revisor. I tillegg kan det åpne døren til ledelse og administrative stillinger, inkludert personalansvarlig, økonomidirektør, salgssjef, eller en avdelingsleder. De fleste av disse yrker er vanligvis forbeholdt de med en høyere grad, snarere enn bare en lavere utdanning.

For å starte business administration grad program, er det best at din forskning og finne et program som oppfyller alle dine behov. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Forretningsstudier
  • Forretningsledelse
fields_of_study
  • Forretningsstudier (447)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format