Keystone logo

14 Master Programmer i Forretningsstudier Forretningsteknikk 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Forretningsstudier
 • Forretningsteknikk
Studieretninger
 • Forretningsstudier (14)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Forretningsstudier Forretningsteknikk

  Ofte de som har oppnådd bachelorgrad i et bestemt felt bestemmer seg for å utvide sin kunnskap om det emnet enda lenger, og de gjør det ved å melde deg på masterstudier. Masterprogrammer er intensive studier som kan vanligvis være ferdig i løpet av ca to eller tre år.

  Akkurat det er en Master i Business Engineering? Denne strenge programmet er utviklet for å gi deltakerne skillset de trenger for å fungere effektivt innenfor business, jus og ingeniørrelaterte miljøer. Felles områder av studien i disse programmene omfatter ofte bedriftsøkonomi, business management, ledelse vitenskap, supply chain management, rettssystemet, økonomi, teknologi og generell engineering. Noen programmer understreke bestemte områder av prosjektering, slik som anlegg, mens andre tilbyr en altomfattende tilnærming til emnet.

  Mange mastergraden mottakere oppmerksom sterkere trivsel og større inntjeningspotensialet etter å tjene avansert grad. Nyutdannede er også generelt kvalifisert til å søke for business ingeniør lærerstillinger ved høyskoler eller universiteter, bør de velge.

  Fordi kostnadene forbundet med å ta forretnings tekniske kurs svinge betydelig på grunn av faktorer som selvfølgelig popularitet og geografi, bør de som er interessert i et bestemt program kontakt med skolen å tilby det for nøyaktig innmelding kostnader.

  Nyutdannede av Master i Business Engineering programmer er forberedt for karriere suksess på mange områder. Mange går på å bli bedriftsledere, supply chain ledere, eller ledere i finansinstitusjoner. Andre finner lønnet arbeid som sivile eller finansielle ingeniører.De fleste nyutdannede finne arbeid innenfor en rekke tekniske, økonomiske eller forretningsmessige yrker, mens noen velger å undervise i faget eller en lignende tema på høyskole eller universitetsnivå.

  Vår database er et flott sted å begynne å utforske de mange forretningsingeniørmasterprogrammer som tilbys på nettet ved skoler rundt om i verden. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.