Keystone logo

49 Master Programmer i Kunststudier Fotografi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Kunststudier
  • Fotografi
Studieretninger
  • Kunststudier (49)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Kunststudier Fotografi

Fotografi er en fascinerende kunstform som oppsto gjennom en fruktbar forening av vitenskap og eldgamle tradisjoner for visuell kunst. Å fotografere skaper stillbilder som fanger virkeligheten slik den ser ut gjennom kameralinsen. En mastergrad i fotografi utforsker denne kunstformens mange former og funksjoner; fra kunstfotografering med rent estetiske funksjoner som har som mål å fange naturen i all sin skjønnhet til mer pragmatiske former, som rettsmedisinsk eller vitenskapelig fotografering. Uansett hvor ditt fotografiske fokus ligger kan en mastergrad i fotografi være et godt valg.

Det er flere ulike prosesser innen fotografi: svart-hvitt, farge, infrarødt, ultrafiolett og digitalfotografering. Hver av dem markerer en ny vitenskapelig alder med hver sine oppfinnelser som er relevante for denne kunstformen, og med en mastergrad i fotografi kan du utforske dem alle. Fotografi er også viktig i historisk og sosial kontekst; man kan tro at et fotografi er nøytralt, men fotografen kan påvirke et tilsynelatende objektivt bilde med bruk av virkemidler, som for eksempel valg av vinkel og hvilke elementer man inkluderer.

Er du fascinert av fotografi og kunst, interessert i å skape noe estetisk, eller er du opptatt av praktisk dokumentasjon? Kan du svare ja på et av disse spørsmålene trenger du ikke nøle med å sjekke masterprogrammene i fotografi under. Ta neste skritt på veien mot en master i fotografi i dag!