We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

2 Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Journalistikk Fotojournalistikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Journalistikk
  • Fotojournalistikk
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Journalistikk Fotojournalistikk

Ofte brukt til å motta avansert kunnskap og ferdigheter i et bestemt felt, kvalifiserer en mastergrad studentene på høyere nivå arbeidsplasser enn bachelorgrader. Normert tid det tar å fullføre læreplanen og andre krav er fra ett til tre år, avhengig av den aktuelle studium.

Hva er en Master i Fotojournalistikk? En Master i Fotojournalistikk innebærer avanserte medievitenskap med vekt på fotografering og journalistikk. denne type grad tilbyr avanserte kurs i visuell historiefortelling, og rapportering og skrive artikler for publisering, kvalifiserer studentene til å arbeide i en rekke av kommunikasjon og media-relaterte stillinger. En intensiv fokus på praktiske ferdigheter i skyting og designe fotografiske prosjekter, samt redigering og publisering gjennom ulike typer medier.

Fordeler med å skaffe en Master i fotojournalistikk har en bred kompetanse i de nyeste praksis i fotografering og kanskje den raskt voksende område av digitale medier også. En student vil gå inn i feltet med et sterkt ønske om å videresende aktuelle hendelser og vil forbedre sine kommunikasjons ferdigheter for å forberede for yrker som tjener publikum i små samfunn i den globale scenen.

Faktorer som kan fastslå kostnadene for disse programmene er plassering, varighet av programmet og type pensum. Hva du kan forvente å betale vil variere mye mellom skoler. Det er viktig å forske på godt og ta kontakt med administrasjonen kontorene til dine potensielle høyskoler hvis du har spørsmål.

Karriere i fotojournalistikk er allment tilgjengelig over hele verden. Kvalitet fagfolk er etterspurt fra små aviser til store publikasjoner og medier.En typisk jobb tittel ville være en fotojournalist, men kan komme inn i ulike yrker som digitale redaktører eller andre nye mediefolk. Du kan også forvente å avansere raskere hvis du er villig til å reise. Disse stillingene tilbys gjennom større medier.

Fotojournalistikk programmer er tilgjengelig ved universiteter over hele verden. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.