We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

23 Master Programmer i Ingeniørfag Materialvitenskap Fotonikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørfag
  • Materialvitenskap
  • Fotonikk
Studieretninger
  • Ingeniørfag (23)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Ingeniørfag Materialvitenskap Fotonikk

Vanligvis krever to års fulltids studium, er en mastergrad neste hele skoleprestasjoner over bachelornivå. Masterstudier ofte godta et begrenset antall søkere, så studentene bør holde sine karakterer høy for å øke sjansen for opptak.

Hva er en Master i Photonics? Studenter som kommer fra ingeniør eller fysisk vitenskapelig bakgrunn kan ha tatt kurs som rørte på luminans, men et masterprogram forbereder dem for mer dyptgående, fokuserte studier om emnet. Arbeids inneholder en kombinasjon av akademisk analyse av lys-relaterte emner sammen med egne aktiviteter for å øve på begreper som de er lært. Arbeidet er fullført både enkeltvis og i grupper.

Jobbmuligheter er forbedret for master kandidater som de er bedre rustet til å håndtere tekniske aspektene av lasere, spektroskopi og optikk.Masterstudiet vil hjelpe studenten forstå både teori og anvendelse av fotonikk, og dermed forberede utdannet i både vitenskapelige og tekniske aspekter av spesialitet.

Kostnadene varierer avhengig av skolen og dens plassering. Søkere bør sammenligne prisene for undervisning og avgifter på tvers av ulike institusjoner for å velge det programmet som både tilfredsstiller deres budsjett og opplæringsbehov.

Nyutdannede som går inn i bransjen jobber ofte for kommunikasjon, helsetjenester eller solenergi selskaper. De kan også finne arbeid for et ekspedisjons produktutvikling produsenten av enheten eller som del av et team for å legge til rette for dokumentasjon og markedsføringstiltak. I kommunikasjon riket, har de ofte samarbeider med ingeniører fra andre disipliner som sivilingeniør elektro, og kan grensesnitt med offentlige og planlegging tjenestemenn. Nyutdannede som fortsetter sin utdanning angi spesialiteter av spirende forskning ledet av noen av verdens beste universiteter.

Skoler som tilbyr masterstudier i fotonikk ligger rundt om i verden, men en betydelig samling av kvalitetsprogrammer kan bli funnet i Midt- og Nord-Europa. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.