Keystone logo

5 Master Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Franskstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Språkstudier
  • Franskstudier
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (5)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Master Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Franskstudier

Å tjene en mastergrad krever en satsing på akademisk prestasjon. Disse programmene er ment for avanserte studenter tar karriere til neste nivå. Generelt krever det to år med heltidsstudie, og disse programmene inkluderer ofte et opprinnelig forskningsprosjekt for å gi kandidater muligheten til å demonstrere masterstudier av materialet.

Hva er en master i franske studier? Det er et høyt nivå studieprogram for studenter av fransk språk og kultur. Selv om noen programmer ikke krever flyt i fransk før opptak, kan studentene dra nytte av tidligere kurs på språket. Det er vanlig at kurs på dette nivået blir undervist helt på fransk. Dette beriker forståelsen av kulturen og hjelper elevene videreutvikle sine kommunikasjonsevner. Emner går generelt utover bare grunnleggende grammatikk og uttale leksjoner fra lavere divisjon klasser. Studentene kan dykke inn i fransk kunst, litteratur og historie.

Nyanser av fransk språket forstås bedre gjennom studiet av den generelle kulturen. Studentene lærer også hvordan Frankrike har dramatisk påvirket resten av verden. De utvikler bedre analytiske og resonnerende ferdigheter og kan kritisk vurdere utveksling mellom kulturer.

Den totale utgiften til masterstudiet avhenger av institusjonens studiefrekvens og studietid som kreves. Studentene bør også budsjettere for utgifter mens de er i skole. Universitetets opptaksavdelinger kan gi flere detaljer.

Nyutdannede fra et fransk studieprogram er klar til å gå inn i den internasjonale arbeidsstyrken. Mange finner arbeid med bedrifter som har forbindelser i Frankrike og over hele Europa. Evnen til å kommunisere mellom kulturer er verdifull, slik at kandidater kan bli bedriftsledere og konsulenter. Noen fortsetter å jobbe i utdanning som franske lærere. Andre kan finne arbeid som tolker og guider.Meget profesjonelle personer kan være ansatt av diplomater eller andre offentlige etater.

Det er viktig å undersøke alle mulige alternativer før du bestemmer deg for et bestemt program. Hvis du har tidsbegrensninger, gir en nettskole ofte de beste måtene for å nå ditt læringsmål. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.