Keystone logo

2 Master Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsstudier Friluftsliv 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sport og treningsstudier
  • Idrettsstudier
  • Friluftsliv
Studieretninger
  • Sport og treningsstudier (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsstudier Friluftsliv

En mastergrad er et program for studenter som har en bachelorgrad og ønsker å få en dypere forståelse av emnet av deres valg. Disse grader tillater elevene å undersøke det valgte emnet og forfølge lederstillinger i bransjen.

Hva er en Master i friluftsliv? Studenter som ikke liker noe mer enn å være ute og dele sin lidenskap med andre, kan grundig nyte å tjene en mester i friluftsliv. Studentene kan ta kurs på bevaring, undervisning i friluftsliv, spesifikke utendørssporter og mer. Slike opplæringsformer forbereder vanligvis studentene til å designe og implementere programmer for naturelskere. Det tar elever om to år å fullføre en mastergrad i utendørs sport.

Gjennom å tjene en mester i friluftsliv kan elevene mestre alle slags utendørsaktiviteter som de kan nyte i fritiden og i karrieren. Videre kan elevene lære å utdanne ulike grupper av mennesker. Nyutdannede går også vanligvis med en større forståelse av og takknemlighet for den naturlige verden.

En mester i friluftsliv kan koste forskjellige beløp for hver elev. Folk som vurderer å begynne på et slikt eventyr, bør gjennomgå hver skoles skolepriser og deres plasseringer for å avgjøre programmets kostnader.

Dette studiet er perfekt for folk som ønsker å tilbringe sin karriere i det store utendørs. Nyutdannede som velger spesialisering i utdanning, kan bli leirledere for tradisjonelle sommerleirer. Nasjonal og statsparker ansetter ofte nyutdannede med en Master i utendørs sport for å være park rangers. Videre kan kandidater fortsette å lede opplevelser for voksne, som fotturer og kajakkpadling. Uansett karriere spor, bruker disse fagfolk ofte mye av jobbene sine under en åpen himmel.

Om studentene ønsker å studere i sine lokalsamfunn eller et helt annet land, er det sannsynlig at de er master i utendørssportprogram for dem. Videre velger enkelte studenter et elektronisk alternativ. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.