Keystone logo

2 Master Programmer i Turisme og serviceindustri Park- og rekreasjonsledelse Friluftslivsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Turisme og serviceindustri
  • Park- og rekreasjonsledelse
  • Friluftslivsledelse
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Master Programmer i Turisme og serviceindustri Park- og rekreasjonsledelse Friluftslivsledelse

En mastergrad krever vanligvis alt fra ett til tre års studie etter at en student har oppnådd bachelorgrad. Programmer kan ha enten en profesjonell eller et forskningsfokus. De er tilgjengelige i nesten alle fagområder.

Hva er en master i lederskap? Denne høyere utdanningen grad lærer lederskap ferdigheter til utendørs lærere og eventyr søkere. Studentene kan lære å lette utendørsopplevelser og utvikle overlevelsesevner. De fleste programmene tilbyr kurs som tar studenter utenfor, hvor de jobber med små grupper, utfører forskning og deltar i klassediskusjoner. Studentene kan ta kurs i opplærings teori og filosofi, ledelsesprinsipper og praksis, gruppebehandling og tilrettelegging, villmarksmedisin, miljøforvaltning og etikk. Denne graden har en tendens til å tiltrekke seg utendørs entusiaster av alle slag.

Folk i disse programmene kan utvikle mange interessante ferdigheter. De blir ofte dyktige i villmarksmedisin, noe som vil forberede dem til å bruke begrensede ressurser til å håndtere akuttmedisinske situasjoner. Studentene kan også lære å lede og høre.

En master i utendørs lederskap er bare tilgjengelig på bestemte universiteter. Kursene kan variere sterkt, avhengig av programmet. På grunn av dette oppfordres studentene til å kontakte skolen etter eget valg for å få informasjon om kostnader.

Det er spennende muligheter for noen med en mastergrad i utendørs lederskap. Studentene lærer vanligvis verdifulle forskningsferdigheter som gir dem mulighet til å bidra til kroppens kunnskap rundt utendørs eventyr. De får et unikt ferdighetssett som forbereder dem til et overraskende stort utvalg av jobbmuligheter, til tross for nisjeprogrammets fokus. Nyutdannede kan finne seg kvalifisert for interessante stillinger, som overlevelsesinstruktør, eventyrfotograf og forfatter, naturressursforvalter, rekreasjonsprogrammerer, rekreasjonssjef eller utdanningsprogrammer for utdanning.

En mastergrad i utendørs lederskap er en spesiell grad som bare tilbys på utvalgte universiteter. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.