We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

5 Master Programmer i Turisme og serviceindustri Turisme Fritidsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Turisme og serviceindustri
  • Turisme
  • Fritidsstudier
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (5)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Turisme og serviceindustri Turisme Fritidsstudier

Postgraduate degrees er for studenter som ønsker å fortsette sine studier på høyere utdanning. De fleste mastergrader krever vanligvis minst ett års heltidsstudie og kan ta opptil fire år å fullføre. De fleste programmer krever ferdigstillelse av 32 til 60 kreditt timer.

Hva er en master i fritid studier? Også kjent som en Master i rekreasjonsstudier, er denne graden en del av samfunnsvitenskapen, og det er ment å forberede studentene til å jobbe som rekreasjons terapeuter eller kjøre rekreasjonsinnstillinger. Som en del av et kjernebehov, kan elevene finne seg selv å ta kurs som perspektiver i fritid, konsepter i terapeutisk rekreasjon, og administrasjon og tilsyn med rekreasjon og sport. Valgfrie kursalternativer kan omfatte rekreasjonsprogramdesign, trender og problemer i terapeutisk rekreasjon, og områder og fasiliteter for rekreasjon og sport. Denne mastergraden resonerer typisk med enkeltpersoner som liker å jobbe med et bredt spekter av mennesker.

Studenter som driver en master i fritid studier kan utvikle mange verdifulle ferdigheter. De kan lære analytiske og problemløsende ferdigheter, samt tilpasningsevne. Dette kan hjelpe elevene i både deres personlige og profesjonelle liv.

En master i fritidstudier tilbys på mange universiteter, og programkravene varierer. Mange faktorer kan påvirke gradskostnader, inkludert skolens beliggenhet, lengden på programmet og de valgte kursene. Kontakt eventuelle potensielle skoler for en mer detaljert nedbryting av innmeldingsgebyr.

Etter oppgradering kan studentene finne karrieremuligheter i ledelses- og lederstillinger i en rekke organer, for eksempel non-profit, militære baser, alpinanlegg, idrettsanlegg, skoler og friluftssentre. Jobbmuligheter krever ofte at potensielle enkeltpersoner har sterke ledelsesevner, for å kunne motivere andre, og være kreative, hardt arbeidende og sunne. Nyutdannede kan finne seg som trener, treningsledere, park rangers eller fornøyelsespark ledere.

Mange universiteter tilbyr en Master i Leisure Studies online. Selvfølgelig kan studentene alltid forfølge sin grad i en on-campus setting også. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.