Keystone logo

6 Master Programmer i Pedagogikk Utdanningsteknologi Gamifikasjon 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Pedagogikk
  • Utdanningsteknologi
  • Gamifikasjon
Studieretninger
  • Pedagogikk (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Pedagogikk Utdanningsteknologi Gamifikasjon

Studenter som har fullført en lavere grad kan velge å videreutvikle sin utdanning ved å jobbe på en mastergrad, enten fra samme høyskole eller en annen institusjon. En mastergrad kan gi mulighet til å spesialisere seg i et foretrukket studieområde.

Hva er en Master i Gamification? Dette studiet kan omfatte design og bygging av interaktive videospill, bruk av maskinlæring og integrering av kunstig intelligens når det gjelder spill, 3D-spillutvikling og programmering av mobile apps. Mange studenter fokuserer også på hvordan man bruker spredningskonsepter og teorier til andre typer programmer, inkludert opplæring og opplæring av barn og voksen, for å gi en mer givende og effektiv brukeropplevelse.

Nyutdannede lærer ofte programmering på en rekke språk, samtidig som de satser på å spille inn i en karriere. De kan også lære å ta komplekse treningskonsepter og tolke dem til et spillmiljø for å styrke engasjement og oppbevaring. Kritisk tenkning og problemløsning ferdigheter kan bli honed mens du forfølger denne graden.

Kostnaden for å oppnå en mastergrad varierer ofte avhengig av programlengden, universitetets beliggenhet, og om programmet leveres personlig eller online. Antall klasser som trengs for å oppgradere, kan påvirke den totale utgiften.

Nyutdannede kan finne givende karriere som spillbygging ingeniører, enten for et studio eller ved å selvstendig kjøre sine egne selskaper. Programvarefirmaer kan ansette akademikere som digitale designere eller hovedproduktledere for å utvikle spill eller legge til spillfunksjoner i deres eksisterende programmer. De med interesse for opplæring kan fungere som en læringsopplæringskonsulent med utdanningsfirmaer av enhver størrelse som oversetter opplæring til et spillmiljø for både barn og voksne. Nyutdannede kan også bli avdelings- eller produktansvarlige for kunstig intelligens eller maskinlæringsavdelinger ved høyteknologiske bedrifter eller for offentlige etater, inkludert militære organisasjoner.

Fulltids- eller deltidsavanserte spredningsstudier kan være tilgjengelige enten på nettet eller på stedet ved universiteter som spesialiserer seg på dette givende feltet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.