Keystone logo

146 Master Programmer i Generelle studier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Generelle studier
Studieretninger
  • Generelle studier (146)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Generelle studier

Enten en student ser en mastergrad som et sluttmål eller som en forutsetning for en doktorgrad, fullfører et slikt program studentene ekspertvitenskap i sitt valgte felt. De som får en mastergrad kan ha tilgang til et bredere utvalg av karrieremuligheter enn mennesker uten en.

Hva er en master i generelle studier? Det er et program utviklet for å fremme studentens kunnskap i en rekke generelle emner, som teknisk og datakompetanse, skriving og historie. Matematikk, dataprogrammering og myndighetsprosedyrer kan også dekkes. Dette programmet gir vanligvis studentene uvurderlig kunnskap uten å begrense det til ett emne.

Mens en master i generelle studier kan dekke mange emner i stedet for å fokusere på ett område, hjelper det fortsatt elevene utvikle kritiske ferdigheter som er nyttige både i karrieren og i deres personlige liv. Studentene kan lære avansert datakunnskap sammen med kommunikasjons- og analytiske ferdigheter.

Hvert universitet er annerledes, så lærerutgifter for masterprogrammer er forskjellige over hele verden. Faktorer som plassering og varighet av programmet kan påvirke prisen. Fremtidsstudenter bør kontakte skolene direkte for nøyaktig informasjon om prisen på å tjene en mester.

Studenter med en Master i generelle studier kan være kvalifisert for nesten hvilken som helst jobb de ønsker fordi de har ekspertvitenskap på en rekke fag. Noen velger å forfølge karriere som journalister eller andre stillinger i media, mens andre foretrekker å bli medlemmer av politiet. Mange kan finne arbeid som forfattere, mens andre blir historikere. Jobber som hendelsesplanleggere, markedsførere eller offentlige tjenestemenn kan også være tilgjengelige.

Studentene kan ønske å ta kurs på campus, online, eller en kombinasjon av begge for å gi større fleksibilitet. For å finne det rette universitetet for deg, søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.