Keystone logo

70 Master Programmer i Naturvitenskap Geovitenskap Geologi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Naturvitenskap
  • Geovitenskap
  • Geologi
Studieretninger
  • Naturvitenskap (70)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Naturvitenskap Geovitenskap Geologi

Ved å forfølge en mastergrad, studenter er i stand til å utvide sin forståelse av et emne og anvende denne forståelsen til en rekke reelle bestrebelser. Ikke bare kan dette føre til en økt følelse av personlig oppfyllelse, det kan også være en fin måte å sikre en givende karriere i et valgt felt. Geologi er et slikt felt som elevene kan forfølge for å få en tydelig forståelse av jorden selv og hvordan det kom til å være.

&nbsp

Hva er en Master i geologi? Dette kurs omhandler alle ting jord, fra sin fysiske sammensetning til evolusjonsprosessen. Studentene vil være kjennskap til klasser på økologi, kjemi, fysikk og mange andre emner knyttet til geologisk vitenskap. Den avanserte studier av jorden kan deretter brukes på en rekke områder, blant annet ting som ingeniør og stillinger innenfor akademia.

&nbsp

Når søker en Master i geologi, kan studentene velge mellom en rekke fokuserer avhengig av deres spesielle interesser og talenter. Ferdighetene opptjent gjennom denne kurs kan brukes over hele verden, noe som kan være viktig for studenter som ønsker å gjøre reisen en del av sine langsiktige karrieremål.

&nbsp

Fordi skolepenger kan variere fra skole til skole, det 's viktig for alle studenter til å være fullt klar over den totale kostnaden før du gjør noen varige beslutninger. I dette tilfellet, det 'for å best kontakt med en potensiell skolen direkte for å sikre at den passer innenfor en ' s budsjett.

&nbsp

Såvidt karrierer er bekymret, tjene en mester 's grad i geologi kan åpne flere dører for nyutdannede. Studenter kan sikre arbeid innen miljø- eller energibransjen, og noen kan til og med holde forskerstillinger for høyprofilerte læringsinstitusjoner.De som er interessert i jorden 's siste kan anvende sine kunnskaper til arkeologiske sysler, mens andre kan velge å ta på ingeniør eller sivil jobb.

&nbsp

Online kurs som tilbys av topp læring fasiliteter kan tillate studenter over hele verden til å tilegne seg de ferdighetene de trenger for å sikre en givende karriere. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.