We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

62 Master Programmer i Menneskerettsstudier Teologi Gudommelighet 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Teologi
  • Gudommelighet
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (62)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Teologi Gudommelighet

En mastergrad er en kandidats som hjelper studenter med å finne en karriere i sitt område av studien. En grad kan opptjenes ved universiteter over hele verden, og det tar vanligvis mellom to og fire år å fullføre, avhengig av programmet.

Hva er en Master i Divinity? Dette programmet er beregnet for studenter som ønsker å gjøre tjeneste i en kirke. Etter eksamen skal studentene ha en dyp forståelse av kirken og dens oppdrag, være kompetent i bibelsk gresk eller hebraisk, og har en forpliktelse til å utvikle åndelig modenhet i andre så vel som seg selv. Sentrale tema inkluderer vanligvis teologisk, praktisk tjeneste, og bibelske studier. Andre kurs kan omfatte Hermeneutikk, gamle og Det nye testamente fundamenter, Pinse studier, kristen etikk, prinsipper og praksis for undervisning og forskning og rapportskriving.

Personer som forfølge en guddommelighet grad fordelen ved å bygge faglig kompetanse til å kunne lede en kirke og menighet.De har også kapasitet til å bruke teologi prinsipper for å sikre uavhengig dannet dommer på moderne problemstillinger i samfunnet.

Kostnadene forbundet med å tjene en guddommelighet grad vil variere fra ett sted til et annet. Plasseringen av skolen og varigheten av programmet vil ta hensyn til kostnadene. Studenter som ønsker å vite nøyaktig hva skolepenger og avgifter vil være bør kontakte skolene direkte.

Det finnes en rekke karrieremuligheter for personer med en Master i Divinity. Utsiktene inkluderer å være statsråder, lærere og ledere i en rekke pastorale sammenhenger. Kirker og templer er noen alternativer for sysselsetting, som er helsevesenet, ideelle organisasjoner, og institusjonelle miljøer. Noen akademikere velger å være feltprester i fengsler og sykehus, mens andre kan velge å bli professorer.

Start departementet utdanning med en gang ved hjelp av vår database.Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.