Keystone logo

29 Master Programmer i Biovitenskap Jordbruksvitenskap Havbruk og fiskeri 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Biovitenskap
  • Jordbruksvitenskap
  • Havbruk og fiskeri
Studieretninger
  • Biovitenskap (29)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Biovitenskap Jordbruksvitenskap Havbruk og fiskeri

En mastergrad i akvakultur og fiskeri er for studenter som ønsker å spille en profesjonell rolle i den globale vekst i oppdrettsnæringen. Det er karrieremuligheter over hele verden innen akvatisk oppdrett, ressursforvaltning, forskning, konfliktløsning og mer.

&nbsp

En student kan undres, hva er en Master i havbruk og fiskeri? Denne avanserte grad forbereder en person til å bygge en karriere i det som blir en viktig fasett i mange internasjonale økonomier. Det er et studium ment å berike studentens forståelse av balansen mellom matproduksjon og vannlevende realiteter. På tvers av mange deler av Asia og i andre områder av verden, kan akvakultur være kritisk til flytting populasjoner bort fra en avhengighet av overfiske ressurser. Elevene lære å vurdere sensitive vill ressurser for å beskytte dem mot overfiske, industriavfall og forurensning.Studier inkluderer ernæring og fôr teknologier, vannkvalitet, kystsoneforvaltning, våtmarker økosystemer, frøproduksjon og turisme.

&nbsp

Blant fordelene med en mastergrad i akvakultur og fiskeri er den type cutting edge kunnskap om teknologier og tilnærminger til matproduksjon og ressurs bevaring som er i endring bærekraftig voksende dynamikk over hele verden. En grad kan starte en student på en karriere som strekker seg over landegrenser og kan forbedre leveområder og matressurser for lokalsamfunn over hele verden.

&nbsp

Gebyrer og undervisning for en avansert grad kan variere fra program til program. Kontakte inntakskontoret på skolen av ditt valg for detaljer om gebyr og skoleplaner.

&nbsp

Yrker innen akvakultur og fiskeri spenner fra forskning og utvikling av oppdrettsarter til rådgivning på vekst og bærekraft for private og ikke-statlige etater.Yrker omfatter jordbruk, klekkeri tekniker, biologisk vitenskap tekniker, skalldyr culturist, akvatiske dyrs helse koordinator eller fisk forskningsassistent. En mastergrad gir inngående bakgrunn og forståelse for å være effektive i stillinger innen departementer, forskningsinstitusjoner og internasjonale turisme operasjoner.

&nbsp

Begynn din reise til en spennende karriere i et voksende felt i dag ved å starte et masterprogram i havbruk og fiskeri. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.