Keystone logo

9 Master Programmer i Ingeniørfag Maritim teknikk Havteknikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørfag
  • Maritim teknikk
  • Havteknikk
Studieretninger
  • Ingeniørfag (9)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Master Programmer i Ingeniørfag Maritim teknikk Havteknikk

En master 's grad er et avansert studium åpne for studenter som har fullført en lavere grad. De fleste mester 's studieprogrammene krever tre år å fullføre, og vanligvis har en kombinasjon av forelesninger og kurs arbeid med praktisk forskning. En master 's avhandling er vanligvis nødvendig som en komponent for å tjene graden.

Noen studenter spør, "Hva er en Master i Ocean Engineering? " The grad, noen ganger kalt maritim engineering, i hovedsak fokuserer på utdanning og forskning om design, bygging og drift av sjøfartøy og strukturer. Emner innenfor studiet av hav engineering dekker hele spekteret av termisk, mekanisk, elektro, og automatiseringsteknikk som de forholder seg til havet håndverket kraftverk og andre systemer.

En Master i Ocean Engineering er en grad som kan tjene godt for mulighetene i maritime næringer, inkludert olje- og forskningsfasiliteter bygget på vann og fartøy til havs.Spesialister i hav engineering behersker et bestemt emne eller område knyttet til bølger, strømninger, og uregelmessige hav, samt kurs studier i kraftproduksjon og distribusjon i maritime forhold. Dyktige hav ingeniører er nødvendig i strukturene på sjø og hav fartøy drift av kraftverk.

Kostnaden for en Master i Ocean Engineering varierer grandly avhengig av mange faktorer, for eksempel hvor programmet ligger og mer. Det er mange faktorer å vurdere i påvente av kostnadene ved en master 's grad, herunder nødvendig tid til å fullføre studier som involverer tre eller fire år.

Karrieremuligheter åpne for en vellykket gjennomføring av en master 's grad i hav engineering omfatter mange stillinger i maritim industri felt og departementer og etater som fører tilsyn med skipsfart og marine forsvar.Ikke bare sea fartøy, men også maritime konstruksjoner som oljeplattformer og forskningsstasjoner krever hav ingeniører til å vedlikeholde og drifte komplekse systemer for kommunikasjon, elektrisk kraftgenerering og distribusjon, og mer.

Mange universiteter over hele verden tilbyr en Master i Ocean Engineering. Programkrav variere. Søke etter programmet nedenfor, og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.