We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

26 Master Programmer i Profesjonsstudier Helse 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Profesjonsstudier
 • Helse
Studieretninger
 • Profesjonsstudier (26)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Profesjonsstudier Helse

  Etter å ha fullført sin bachelorgrad, kan studenter melde i en Professional Master program for å fremme sine karrieremål. Denne banen av studien er designet for å tilby både en grundig opplæring og verdifull arbeidserfaring innen studenten 's valg.

  Hva er en Professional Master i helsefag? Dette grad forbereder studentene for yrker innen helseområdet. Som sådan, er et bredt spekter av kurs som regel inkludert i læreplanen, fra klasser på ernæring og trening for å fysiologi og mental helse. Når tatt sammen, kursene bidra til å skape et grunnlag for å forstå for hver elev, som de er da i stand til å gjelde i praktiske situasjoner mens du arbeider jobber eller praksisplasser for ulike helserelaterte organisasjoner. Skygging helsepersonell gir elevene en sjanse til å oppdage sin nisje innenfor feltet og selv nettverk for etter konfirmasjonen karrieremuligheter.

  Kanskje den største fordelen til å ta denne graden er svært givende innvirkning på andre 'bor det gjør mulig. Med kunnskap og erfaringer gjennom denne veien av studien, kan elevene går på å ha en reell innvirkning på helsen og livskvaliteten til sine klienter eller pasienter.

  Hver skole tilbyr en Professional Master i helsefag vil ha ulike kostnader forbundet med påmelding og registrering. Mer spesifikk informasjon om et program 's kostnadene kan bestemmes ved å kontakte inntakskontoret.

  En Professional Master i helsefag kan tjene som en byggestein til et bredt spekter av ulike karrierer. En av de vanligste programmene av denne graden er en karriere i bedriftshelsetjenesten. Nyutdannede kan søke arbeid som konsulenter til menneskelige ressurser avdelinger, bidrar til å sikre at selskaper og bedrifter er på jakt etter trivsel for sine ansatte i størst mulig grad.Studenter kan også drive arbeid som helserisiko revisorer for å lokalisere og redusere usunne vaner på arbeidsplassen. Nyutdannede som bestemmer de ønsker å praktisere medisin kan ha et solid fundament av kunnskap i stedet for deres medisinske skolen trening.

  Studenter for hvem en Professional Master i helsefag høres ut som en god passform oppfordres til å søke. Vår database av programmer kan hjelpe deg å finne den skolen som best vil matche både timeplanen din og dine karrieremål. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.