Keystone logo

6 Master Programmer i Helsefag Global helsepleie Helseutdanning 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Helsefag
  • Global helsepleie
  • Helseutdanning
Studieretninger
  • Helsefag (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Helsefag Global helsepleie Helseutdanning

En mastergrad er et postgraduate program som gir en avansert grad på vellykkede kandidater. Klasser fokuserer vanligvis på konkrete praktiske emner, virksomhetsapplikasjoner av fag og faglig forskning.

Hva er en mastergrad i helseopplæring? Du kan forfølge denne graden hvis du ønsker å lære om utfordringene og ferdighetene knyttet til å forbedre helse gjennom undervisning og opplæring. Disse programmene kan være tilgjengelige i et forskningsbasert oppgavespor eller et ikke-avhandlingskurs, avhengig av student og institusjon. Kursene kan omfatte epidemiologi, feltarbeid, sosiologi, programplanlegging og etikk. I tillegg krever administratorer og fakultet ofte noen studiepoeng i enten forskning eller sertifisering. Denne vekten kan tilpasses dine personlige mål, men naturen til programmet kan også være avgjørende.

Kostnader har en tendens til å variere basert på faktorer som omdømmet til institusjonen og kvalifikasjoner av fakultetet. Sjekk med skoler av interesse for et anslag.

Under et helseopplæringsprogram kan du utvikle mellommenneskelige og forretningsmessige ferdigheter for å hjelpe deg med jobbsøkingsprosessen. Du kan også få livslang støtte fra det faglige nettverket du sannsynligvis vil bygge under kurs og praktisk feltarbeid. Et grunnlag i utdanning kan også hjelpe deg med å dele dine ideer og kunnskaper om medisin på en måte som forbedrer helsen til familien din og samfunnet.

Din Master i Helseutdanningsprogramundervisning vil trolig være basert på flere faktorer, for eksempel stipend, plasseringen av skolen din og typen program du velger. Som sådan er det viktig å bekrefte kostnader direkte hos institusjonen.

Nyutdannede med en mastergrad i utdanning har en tendens til å forfølge karrierer som lærere eller instruktører av noe slag. Etter at du har oppnådd en grad i dette emnet, kan du være interessert i å søke stilling som helsepersonell hos en samfunnsorganisasjon. Du kan også forfølge en karriere innen helseopplæringsplanlegging, et yrke som involverer utvikling og implementering av strategier for å forbedre helse. Med litt erfaring kan du kanskje finne arbeid med å utvikle politikk eller styre strategi for et helsevesen.

Det finnes helseprogrammering master programmer tilgjengelig i mange land over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.