Keystone logo

15 Master Programmer i Arkitektur Historisk bevaring 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Arkitektur
 • Historisk bevaring
Studieretninger
 • Arkitektur (15)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Arkitektur Historisk bevaring

  En mastergrad er en studieenhet som er åpen for studenter på gradvis nivå. Studenter som driver et program har potensial til å utvide sin kunnskap for videreføring av karriere eller i forberedelse til doktorgradsprogrammer. Å gjennomføre et program tar vanligvis ett til to år.

  Hva er en Master i Historisk Bevaring? Disse programmene gir en grundig studie av historie, bevaring av bygninger og gjenstander og den sosioøkonomiske betydningen av bevaring i et større omfang. Emner kan omfatte et teknisk utseende på arkitektonisk inspeksjon og rehabilitering, konseptuell forskning og analyse av virkningen av bevaring, europeisk kultur og arv og byrehabiliteringslover. Studentene har mulighet til å sementere en sterk bakgrunn av sosial og historisk kunnskap til å trekke på når de anvender de tilegnede ferdigheter som er nødvendige for rehabiliteringsintervensjon.

  Gjennomføring av en mastergrad kan utstyre studenter med mange verdifulle og markedsførbare ferdigheter. Å lære effektive forskningsmetoder, forstå hvordan man kommuniserer og konsulterer som ekspert på feltet, og å kunne planlegge og organisere prosjekter kan alle være til nytte for studenter som konkurrerer om høyere betalende stillinger eller videreutdanning.

  Kostnaden ved å starte et program kan variere avhengig av hver institusjonens beliggenhet og kursvarighet. Fremtidsstudenter bør kontakte bestemte skoler for ytterligere informasjon om kostnader og krav.

  En Master i Historisk Bevaring gir en unik mulighet for studenter å bli eksperter på et spesialisert felt. Nyutdannede kan forvente å finne en rekke mulige karrierer, blant annet forskere i offentlig og privat sektor, historikere, bevaringskonsulenter, bevaringsprosjektledere, bevarings- og designplanleggere, samfunnsutviklingsdirektører, arkivister, kuratorer, arrangementskoordinatorer, biblioteksteknere, naturressurser og lærerne.

  Online kurs, deltidsplaner og internasjonale muligheter er alle tilgjengelige for studenter å utforske. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.