Keystone logo

6 Master Programmer i Menneskerettsstudier Historie Historiske forskningsmetoder 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Historie
  • Historiske forskningsmetoder
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Historie Historiske forskningsmetoder

Studentene blir vanligvis tildelt mastergrad etter å ha fullført en spesialisert serie kurs. Mastergrader er høyere grad og ofte fungerer som forutsetninger for doktorgradsprogrammer.

Hva er en master i historiske forskningsmetoder? Denne type studieprogram har til formål å utvikle studentenes forskningsferdigheter og forståelse av forskningsdesign. Programmene dekker typisk et bredt spekter av historiske fag som studentene utforsker gjennom forskning, som kolonial erobring og sosial endring, regjering og politikk, slaveri, kultur og samfunn og historiske perspektiver på kjønn. Programmer er ofte strukturert slik at studentene kan spesialisere seg i et bestemt forskningsområde, som blant annet Afrika, Asia, Midtøsten. De kulminerer ofte med en avhandling. Mange programmer kan fullføres på så få som to år.

Nyutdannede som tjener en mastergrad i historiske forskningsmetoder, kan utvikle en forsterket intellektuell nysgjerrighet som kan brukes i enhver fremtidig karriere eller akademisk virksomhet. Studentene kan også utvikle upåklagelig kritisk tenkning og organisatoriske ferdigheter som forbedrer forskningsprosjektets levedyktighet.

Flere faktorer kan bidra til kostnaden for å bli med på et mastergradsprogram, for eksempel programvarighet og institusjonelle avgifter. Å kontakte hver skole direkte er ofte den beste måten å oppdage klar kostnadsinformasjon.

Å tjene en mastergrad i historiske forskningsmetoder kan skape karrieremuligheter både i og utenfor tradisjonelle akademiske innstillinger. Nyutdannede kan finne arbeid i akademiske innstillinger som lærere, professorer og avdelingsdirektører. Studentene kan også være kvalifisert til å fylle stillinger som forlag, arkivspillere, mediaspesialister, markedsføringsdirektører, museumsansvarlige og park rangers. I hovedsak kan ethvert yrke som verdier forskningsmessige ferdigheter og effektiv kommunikasjon være en passende passform for de som har oppnådd denne mastergraden.

En Master of Historical Research Methodologies-programmet kan bli funnet over hele verden i universiteter og høyskoler. Noen institusjoner har til og med elektroniske gradalternativer. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.