Keystone logo

52 Master Programmer i Biovitenskap Hortikultur 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Biovitenskap
  • Hortikultur
Studieretninger
  • Biovitenskap (52)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Biovitenskap Hortikultur

Mange bachelorgradsprogrammer fører naturlig til utdanning på høyere nivå. Et alternativ på dette nivået er en mastergrad. Master 's programmer gir generelt faglig trening mot en bestemt karriere.

De studentene med grunnutdanning i jordfag eller relaterte felt kan være interessert i å vite hva som er en mastergrad i hagebruk. Gartneriet søker menneskelig engasjement med miljøet for å gi kreative løsninger for å løse problemer knyttet til landbruk, landskapsdesign og måten folk bruker jorden på. Underfelter og spesialiseringsområder kan inkludere blomsteroppdrett, drivhusteknologi, vindyrking, vannvern, planteavl, kostholdsintervensjon og landbruksøkosystemer.

Å fullføre en mastergrad i hagebruk kan gi studentene bedre kommunikasjonsevner, særlig når det gjelder å dele og presentere kunnskap om hagebruk, forskning, strategi og design. Videre skal kandidater kunne identifisere og vurdere ulike problemer og løsninger knyttet til landskap og landbruk.

Med full-time studieprogrammer, kan en Master i hagebruk fullføres på omtrent to år. Deltidsprogrammer kan ta opptil tre til fem år. Finansielle kostnader varierer avhengig av plasseringen av instruksjon.

Avhengig av studentenes spesialisering kan en mastergrad i hagebruk føre til et bredt spekter av karriere. Disse kan være basert på forskning, landskapsdesign, bevaring, dyrking, biogenetikk eller markedsføring. Eksempler på spesifikke karriere inkluderer landskapsarkitekt, biogenetiker, molekylærforsker eller professor eller foreleser. Andre muligheter er å jobbe som leder for barnehage, vinterhage eller offentlig hage; starter en virksomhet som frukt eller vegetabilsk produsent; eller inspisere kvaliteten på landbruksproduksjonen drives av private eller offentlige selskaper.

Horticulture graduate kurs tilbys i mange land over hele verden. Det er også muligheter for å delta eller hele programmet online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.