Keystone logo

1 Master Programmer i Ledelse Etter- og videreutdanning / executiveutdanning HR-administrasjon 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Ledelse
  • Etter- og videreutdanning / executiveutdanning
  • HR-administrasjon
Studieretninger
  • Ledelse (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Master Programmer i Ledelse Etter- og videreutdanning / executiveutdanning HR-administrasjon

Arbeidsmarkedet levert av ansatte er avgjørende for å lykkes i bedrifter. Offentlige etater er også i konkurranse om å tiltrekke seg og beholde de best kvalifiserte ansatte, som er grunnen til at organisasjoner trenger de avanserte ferdighetene til de med en Master i Executive-Human Resource Management grad.

&nbsp

Hva er en Master i Executive-Human Resource Management? Det er en høyere avdeling som videreutvikler ferdighetene til menneskelige ressurser fagfolk. Disse programmene ser på de organisatoriske problemstillinger bedrifter står overfor og forbereder studentene med strategier for å overvinne utfordringene. Studentene dekker temaer knyttet til arbeidsrett, kontrakter og nytte pakker som de blir kjent med programvareverktøy og organisatoriske strukturer som vanligvis brukes av store selskaper. Andre emner av studien kan inkludere unionization, opplæring av personalet og internasjonale arbeids trender. Spesialisering er ofte mulig, og noen av disse programmene fokuserer spesifikt på arbeidskraft problemer mot unike bransjer.

&nbsp

Som mange post graduate studier, disse programmene forbedre kommunikasjons- og lederegenskaper av studenter. Nyutdannede har tilegnet deg kunnskaper er nødvendig for å motivere medarbeidere og løse konflikter. De lærer også å identifisere kvalifiserte jobbsøkere til å fylle nye stillinger. På avansert nivå, disse kandidater er i stand til å skape ansette kampanjer og gi råd toppnivå ledere av mulige strategier for å møte organisasjonens bemanningsbehovet.

&nbsp

Kostnaden for en Master i Executive-Human Resource Management grad varierer fra institusjon. Studentene oppfordres til å ta kontakt med skolene de er interessert i for spesifikk informasjon om gebyrer og undervisning.

Etter å ha fullført ett av disse programmene, kan nyutdannede være kvalifisert til å anta ledernivå ruller i den menneskelige ressursen avdelinger av noen stor skala organisasjon.Ferdighetene til disse fagpersonene gjelder på tvers av mange ulike bransjer og sektorer av økonomien. Noen kan spesialisere seg i bemanningsbehovet for spesifikke bransjer eller regioner. Internasjonale bedrifter også leie toppnivå menneskelige ressurser eksperter til å håndtere problemer mot arbeidsinnvandrere.

&nbsp

Det er viktig å starte vurderer alle tilgjengelige muligheter for videreutdanning så snart som mulig. Executive programmer er ofte utformet spesielt for arbeider fagfolk og gir mange nyttige online kurs. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.