Keystone logo

10 Master Programmer i Profesjonsstudier Profesjonelle humanitære organisasjoner 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Profesjonsstudier
 • Profesjonelle humanitære organisasjoner
Studieretninger
 • Profesjonsstudier (10)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Profesjonsstudier Profesjonelle humanitære organisasjoner

  En Professional Master er en bane av studien som kombinerer utdanning og arbeidserfaring i et gitt felt. Etter den tid de oppgraderer, studentene få en grundig forståelse av deres fagområde samt faglig kompetanse innenfor feltet.

  Hva er en Professional Master i humaniora? Dette grad kan ta en rekke former, men fokuserer generelt på studiet av kultur og samfunn. Hvert program er unik, med et annet sett med krav og pensum. Noen skoler tilbyr programmer som er ganske forskrevet, mens andre lar elevene til å spille en nøkkelrolle i å skape sin egen læreplan og utforske en rekke felter. Arbeids kan inkludere klasser på anvendt sosiologi, politikk, kommunikasjon og journalistikk, økonomi og språk kunst. Studentene må vanligvis velge ett eller to av disse områdene for å spesialisere sin mastergrad.

  En viktig fordel til denne graden er dens enorme utvalg av fagstoffet.Humaniora omfatte mange ulike komponenter av menneskelig kultur og samfunnsfag. Innenfor dette enorme området av studien, kan studentene velge å fokusere på en bestemt fasett som interesserer dem mest.

  Kostnaden for disse programmene vil variere fra skole til skole. Hvis du ønsker å vite mer konkret informasjon om undervisning av et gitt program, ta kontakt med skolen direkte gjennom inntakskontoret.

  En Professional Master i humaniora er ganske åpent med tanke på karrierer. Fordi læreplanen av disse programmene kan ta mange former, kan den grad tillate elevene å fokusere på en rekke ulike felt, blant annet historie, studiet av religion, sosiologi og politikk. Med ekstra skolegang, kan nyutdannede finne arbeid som akademikere, politikere og advokater. De kan også gå inn i arbeidsstokken som journalister eller bruke sine ferdigheter for non-profit arbeid.Til slutt kan en Professional Master i humaniora program lede elevene i mange forskjellige givende og stimulerende faglig retninger.

  Hvis du er interessert i å lære mer om de mange Professional Master i humaniora programmer som er tilgjengelige og begynner søknadsprosessen, er første skritt å finne den skolen som vil tilfredsstille dine behov og hjelpe deg å nå dine faglige mål. Vår søkbar database av programmer kan være svært nyttig i denne forbindelse. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.