We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

17 Master Programmer i Samfunnsvitenskap Internasjonale relasjoner Humanitær bistand 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Internasjonale relasjoner
  • Humanitær bistand
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (17)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Samfunnsvitenskap Internasjonale relasjoner Humanitær bistand

Mastergraden er et avansert legitimasjon som betyr at en student har oppnådd beherskelse av feltets kjernevirksomhet og kunnskapsbase. Å jobbe med en, er ofte en måte for fagfolk å skille deres ferdighetssett før de gjør karrieremessige fremskritt.

Hva er en master i humanitær hjelp? Det er en høyere grad som bygger på mer generelle studier i offentlig politikk og beredskapsadministrasjon ved å undervise studentene de kjernekunnskaper som trengs for å forstå de beste praksiser for å yte humanitær bistand utenfor sitt eget land. Disse ferdighetene kan tillate elevene å bidra direkte til institusjonelle og praktiske ressurser effektivt og til beste fordelen for de som er berørt av noen form for omveltning eller katastrofe.

Å fullføre en grad i humanitær hjelp betyr å lære å bruke ressurser effektivt, mestre prioritetsbehandling, og forstå hvordan man kan assimilere informasjon fra flere kilder. Disse ferdighetene er ikke bare nyttige i en humanitær karriere, men de er også nyttige i livet fordi de hjelper folk med å ta bedre beslutninger raskere.

Kostnaden for en master i humanitær bistand er vanskelig å forutsi. Det avhenger mye av programmets format, samt plasseringen. Opplæringsutgifter varierer fra land til land og skole til skole.

Nyutdannede med grader i humanitær bistand blir ofte søkt ut av frivillige organisasjoner og regjeringer, samt internasjonale selskaper. Deres kompetanse gjør dem til toppkandidater for prosjektlederstillinger i katastrofehjelp. De kan også ha det ideelle ferdighetssettet for stillinger som diplomater. I privat sektor kan de være egnet for kvalitetssikringstekniker og veilederroller, i tillegg til prosjektledelsesroller.

Å finne den rette studiet er et spørsmål om å se på de riktige stedene. Sjekk ut online og murstein-og-mørtelprogrammer, og husk at dine beste alternativer kan være tilgjengelige i utlandet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.