Keystone logo

18 Master Programmer i Administrasjon Ideelle organisasjoner 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Administrasjon
 • Ideelle organisasjoner
Studieretninger
 • Administrasjon (18)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Administrasjon Ideelle organisasjoner

  Ikke-for-profit organisasjoner (NPO) finnes over hele verden, noen er internasjonal i naturen, og de er definert av deres nødvendighet å reinvestere alle overskudd inntekter for å oppnå organisasjonen 's mål, stedet for å fordele dem som gevinst eller utbytte . Mange NPOs er veldedighet eller tjeneste organisasjoner som kan fungere for lindring av fattigdom, fremme av utdanning eller religion, utvikling eller andre gunstige community-drevne tjenester. Master Not-for-profit organisasjoner Studentene skal lære om de ulike typer NPOs, men også de juridiske og økonomiske aspekter ved administrasjon av dem, som for eksempel planlegging, strategi, ledelse, politikk, skatt status, representasjon, ansvarlighet og revisjon bestemmelser, veiledning og ledelse og økonomisk aktivitet.

  Masters i Not-for-profit organisasjoner blir tilbudt av en rekke universiteter og skoler rundt om i verden, i Australia, Brunei, Bulgaria, Nederland, Spania, Sverige, Sveits og Storbritannia. De fleste av programmene går over ett til to år, og krever en bachelorgrad som et minimum forutsetning for opptak. Priser og studere metoder for Masters i NPO programmene varierer avhengig av land, skole og avdeling. Ulike Masters of NPO programmene fokuserer på ulike områder av spesialisering, og legger til nyutdannede 'høyt nivå av arbeidsevne ved ferdigstillelse.

  Hvis du er interessert i å lære mer om en Master of Not-for-profit organisasjoner program, bare bla ned og klikk for å lese mer, i dag!