We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

31 Master Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsvitenskap Idretts- og treningspsykologi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sport og treningsstudier
  • Idrettsvitenskap
  • Idretts- og treningspsykologi
Studieretninger
  • Sport og treningsstudier (31)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsvitenskap Idretts- og treningspsykologi

For å søke om et masterprogram, må man ha en lavere grad. For studenter som er interessert i å utdype sin kjærlighet til idrettsprestasjoner, kan en Master i idrett og mosjon psykologi være et godt program for å ta.

Du kan tenke, hva er en Master i idrett og mosjon psykologi? Dette grad gir studentene viktig kunnskap om hvordan menneskelig ytelse er påvirket av tankene i riket av konkurranseidrett. Læreplanen varierer avhengig av hvilket program du tar, men eksempler på klasser inkluderer kognitiv nevrovitenskap, molekylær biologi, og menneskelig motor atferd. Mange programmer vil gi et internship på slutten, slik at elevene kan finpusse sine lærte ferdigheter i virkelige omgivelser.

Nyutdannede med en Master i idrett og mosjon psykologi lære mye om helse og menneskelig bevegelse, noe som er gunstig ikke bare faglig, men på et personlig nivå også.Det finnes også en rekke karrieremuligheter for de med denne profesjonelle grad.

Studenter kan tjene en mastergrad i idrett og mosjon psykologi i skoler over hele verden. Hvert program er forskjellig, og plasseringen kan i stor grad påvirke hvor mye programmet vil koste. Kontakt skolene du er interessert i å finne ut hvor mye en grad kan koste deg.

Det er mange karrieremuligheter for de som er interessert i idrett og mosjon psykologi. Nyutdannede kan arbeide i vitenskapelige stillinger, slik som instruktør, sport psykolog for en atletisk avdeling eller profesjonell organisasjon, eller direktør for idrettspsykologi. Nyutdannede kan også arbeide i privat praksis som en mental trening konsulent, coach pedagog, eller rådgiver. Andre muligheter inkluderer en akademisk trener, idrettsutøver liaisonoffiser, ytelse livsstil koordinator, livet tjenester manager, eller spiller utviklingssjef.

Det kan være mulig å tjene en mastergrad ved å ta de fleste av dine klasser på nettet. For å finne ut hvilke skoler som tilbyr denne muligheten, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.