Keystone logo

6 Master Programmer i Sport og treningsstudier Idrettskommunikasjon 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Sport og treningsstudier
 • Idrettskommunikasjon
Studieretninger
 • Sport og treningsstudier (6)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Sport og treningsstudier Idrettskommunikasjon

  En mastergrad er bevis på at du har gjennomgått studie som demonstrerer et høyt nivå av forståelse i et bestemt fagområde. En lavere grad er nødvendig for å søke om en mastergrad.

  Hva er en Master i Sportskommunikasjon? Det er et aspekt av kommunikasjonsstudier som noen ganger også kalles sportsmedier og sportsjournalistikk. Det går utover sportssending for å lære deg hvordan du optimaliserer kommunikasjonen i sportskonteksten. Ved å forfølge en mester i sportskommunikasjon, nærmer du deg sport på en ny måte, analyserer og kritiserer idrettens rolle i samfunnet. Kursene kan dekke organisatorisk kommunikasjon, PR og sosiale medier.

  Idrett tjener som felles grunnlag for vanlige problemer i vår tid, og i et program kan du lære å drive sportskommunikasjon for å overvinne ras, kjønn og geografiske barrierer.Du kan også få ferdigheter i elektronisk kommunikasjon og PR som kan hjelpe deg å få en konkurransefortrinn når du jobber med jobb i sportsbransjen og utover.

  Å tjene en mester i sportskommunikasjon krever vanligvis to års heltidsstudie. Mange faktorer kan påvirke utgifter til utdanning: universitet, beliggenhet, studietid eller nettbasert program. Ta kontakt med opptakskontoret til skolen etter eget valg for mer detaljert informasjon.

  Å jobbe med en mester i sportskommunikasjon kan åpne mange muligheter for karriere i aviser, radiostasjoner, offentlige skoler eller selskaper som Reebok og Nike. Hvis du appellerer til deg, kan en karriere som journalistforfatter eller sportsforfatter være verdt å se på. Hvis du liker å snakke, vurder å forfølge en karriere som radiosender eller sportsagent. Det er karrieremuligheter for mange forskjellige interesser innen sportskommunikasjon.

  Sportskommunikasjon er et spesifikt felt som bare tilbys på enkelte universiteter.Online grader er også tilgjengelig. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.