Keystone logo

47 Master Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sport og treningsstudier
  • Idrettsstudier
Studieretninger
  • Sport og treningsstudier (47)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsstudier

For å oppnå en mastergrads må du vise at du har behersket ditt fagområde. Når du har fullført din bachelorgrad, er en mastergrad bare en av de tilgjengelige alternativene for deg.

Hva er en master i sportstudier? Det er studiet av trening og idrett med sikte på å forberede elevene til å trene på høyskolenivå. Denne graden har en tendens til å gi et sterkt fundament i sportsadministrasjon, ledelse og økonomi. Du kan bli introdusert til forskningsmetoder og teknikker som brukes til atletikk og idrettsvitenskap og vil sannsynligvis få en forståelse av coaching-teori og strategier. Du kan til og med bli kjent med dagens problemer og juridiske aspekter ved idrett utdanning og ledelse.

Du kan lære mange lederegenskaper, som delegering og motivasjon, i et sportsstudieprogram som kan føre til roller i ledelsen.Å forstå atleternes individuelle behov kan gi deg muligheten til å bedre forstå de individuelle behovene til andre i livet ditt.

Kostnaden for undervisning og avgift varierer sterkt blant universiteter. Postgraduate grader kommer i mange former og størrelser. Når du finner et program som interesserer deg, ta kontakt med admissionskontoret for mer informasjon.

Å skaffe seg en mastergrad i idrettsstudier skiller deg fra andre personer i idrettsindustrien på grunn av avansert studium, noe som kan føre til arbeidsplasser i mange områder i sportsbransjen, fra ledelse til PR med salg. Du kan til og med fortsette å være daglig leder for et større idrettslag eller forfølge karriere i undervisning der du kan få muligheten til å trene en rekke sportshold. Denne graden åpner også dører for arbeidsplasser i idrettsadministrasjon.

Hvis du allerede har en jobb som betaler regningene, kan forfølge en høyere grad kanskje virke umulig.Internett har gjort det mulig for universiteter over hele verden å tilby online mastergradsprogrammer som gir deg mulighet til å passe høyere utdanning inn i livet ditt. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.