Keystone logo

148 Master Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsvirksomhet 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sport og treningsstudier
  • Idrettsvirksomhet
Studieretninger
  • Sport og treningsstudier (148)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsvirksomhet

Innhenting av en avansert grad er en måte for fagfolk i feltet for å forbedre sine eksisterende ferdigheter og å bli mer rustet til å lykkes i sine konkurranse feltet av valget.

Hva er en Master i Sport Business? Også kjent som en Master of Sports Management eller Sport Administration, er det en avansert grad utformet for å utfylle tidligere arbeid gjort på bachelornivå. Faget vektlegger en rekke ferdigheter og kunnskapsområder og samtidig binde på bestemte måter som de samhandler i sport-relaterte virksomheter, inkludert teamledelse. Nyutdannede fra disse programmene finner seg forberedt for en rekke lederroller innenfor idrett franchising og beslektede virksomheter.

Mange studenter velger å forfølge sin mastergrad fordi de har vært vellykket i entry-level stillinger i felten, eller de har blitt forfremmet og ønsker å vise at de er rede for mer ansvar og videre faglig utvikling.

Kostnadene for sport management programmer er svært forskjellige, avhengig av programtype og plassering. Den beste måten å lære mer om kostnadene ved programmene er å forske på dem enkeltvis.

Folk som komplett avanserte grader i idretten virksomhet eller sports management er forberedt på å gå opp stigen innenfor profesjonell idrett franchising på en rekke nivåer, som tillater dem allsidigheten til å finne sine beste alternativene for sysselsettingen ved å dyrke en ferdighet sett som overgår individuelle idretter og fokuserer på de strategiske valgene som hjelper franchisetakere i hver idrett vokse. Det er ikke uvanlig at toppledere i de fleste lagenes ledelse hierarkier å bestå av avgangselever på toppidrett lederprogrammer.

Med eksplosjonen av muligheter på dette området de siste årene, er det gode muligheter for studenter interessert i å forfølge grader gjennom disse programmene.Universiteter i mange land er nå konkurrerer for kvalitet studenter som sine programmer fortsetter å ekspandere. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.