Keystone logo

6 Master Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsvitenskap Idrettsvitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sport og treningsstudier
  • Idrettsvitenskap
  • Idrettsvitenskap
Studieretninger
  • Sport og treningsstudier (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsvitenskap Idrettsvitenskap

En mester 's grad er ofte det naturlige neste skritt i utviklingen av mange yrker, og gir kandidater med større inntjeningspotensialet og oppadgående mobilitet i sitt felt av valget.

Hva er en Master i idrettsvitenskap? Denne avanserte grad kan bety en rekke ting, avhengig av fokus for et individuelt program. Grovt, sport vitenskap grader fokusere på avanserte vitenskapelige begreper knyttet til idrett og biologi eller evidensbasert opplæring. Dette kan omfatte idrettsmedisin, spesialiserte grader i bevegelsesvitenskap og skadeforebygging, og selv coaching psykologi programmer. Rådgivning individuelle programmer for å lære mer om sine fokusområder for studien vil fortelle deg mer.

Den vitenskapelige forståelsen av menneskekroppen har en rekke programmer til en karriere i idrett, både for utøvere og for trenere, noe som gjør en utdanning i idrettsvitenskap viktig for alle som arbeider med mennesker i disse rollene.Ved å forstå evidensbaserte metoder for å vurdere ytelse, sikkerhet og risikostyring, elevene er bedre i stand til å hjelpe idrettsutøvere nå og opprettholde topp ytelse gjennom hele sin karriere.

Kostnader for programmer i idrett er svært variabel og avhenger av både plasseringen av programmet. Det kan også variere på grunn av mengden av hands-on laboratorium vitenskap i læreplanen, siden det er ofte vesentlige avgifter og andre relaterte kostnader. Hvis du vil vite mer om kostnadene ved idrettsvitenskap programmer, er det best å undersøke enkelte skole.

Karrierer i idrettsvitenskap er primært i coaching og opplæring, og de kan inneholde noen rolle som passer inn i disse kategoriene. De som oppnår høyere utdannelse i faget vanligvis utgjør det høyeste nivået på trening og opplæring av personell, og som deres erfaring bygger, kan de bli svært ettertraktet av større idrettsorganisasjoner på de faglige og kollegiale nivå.De pleier også å være vanlig i organisasjons stillinger innen skolealder atletisk programmer og andre former for idrettsutdanning.

Idrettsvitenskap er et voksende felt, og internasjonale muligheter for studien er tilgjengelig fra en rekke universiteter. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.