Keystone logo

13 Master Programmer i Jusstudier Forretningsjusstudier Immateriallov 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Jusstudier
  • Forretningsjusstudier
  • Immateriallov
Studieretninger
  • Jusstudier (13)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Jusstudier Forretningsjusstudier Immateriallov

En Master of Law gir spesialisert utdanning for de som holder lov grader, enten profesjonell eller lavere, eller de i relaterte felt. Noen bedrifter og firmaer krever at denne graden blir tillatt i juridisk praksis.

Hva er en Master i Intellectual Property Law? Juridiske og forretningsstudier blander for å gi studentene en godt avrundet forståelse av både innenriks og internasjonal eiendomsrett samt dagens marked. Lær detaljer om forretningshemmeligheter, opphavsrett, patenter og varemerker med denne høyt spesialiserte graden. Den stadig voksende teknologiske verden krever at loven hele tiden skal tilpasse seg det skiftende landskapet. Lære om immateriell rett i cyberspace kan bare hjelpe den potensielle studentens lovkarriere.

Immaterielle rettighetsstudenter kan skarpere sine analytiske og forskningsferdigheter, uavhengige kritiske tenkning og kommunikasjonsevner. Ikke bare kan disse hjelpe lærde i deres lovpraksis, men i deres evner å skille mellom opplysninger knyttet til både juridiske og forretningsmessige forhold internasjonalt eller internasjonalt.

De fleste programmene krever to år for ferdigstillelse, selv om kostnadene varierer avhengig av universitetet. Et raskt søk bør gi nødvendig informasjon for å ta en informert økonomisk og faglig beslutning om det beste programmet for hver student.

En Master i immateriell rett kan øke din CV i et konkurransedyktig ansette basseng, og mange ansatt ledere søker spesialister i bestemte typer lov. Selv de som bare gir generell råd kan ha nytte av kunnskapen som er oppnådd fordi de fleste advokater er bundet til å møte noen aspekter av immateriell rett i sin karriere. Selv den mest generelle advokaten forventes ofte å kjenne til ulike aspekter av internasjonal eiendomsrett når det gjelder forretningsmessige forhold. Spesifikke jobbtitler inkluderer immaterielle advokat og patentadvokat.

Flere universiteter fra hele verden tilbyr online og i-person-programmer som fokuserer på immateriell rett. For de neste trinnene, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.