Keystone logo

1 Master Programmer i Jusstudier Forretningsjusstudier Immateriallov i Irland for 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Irland
  • Jusstudier
  • Forretningsjusstudier
  • Immateriallov
Studieretninger
  • Jusstudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Master Programmer i Jusstudier Forretningsjusstudier Immateriallov

Hva er immaterialrett?

Immaterielle rettigheter er rettsområdet som omhandler beskyttelse av sinnets kreasjoner, som oppfinnelser, litterære og kunstneriske verk, og symboler og navn som brukes i handel. Disse kreasjonene kalles "intellektuell eiendom" fordi de er produkter av intellektet. Immaterielle rettigheter inkluderer lov om opphavsrett ved at den beskytter kreative bestrebelser; lov om immaterielle rettigheter strekker seg imidlertid utover lyd- og visuelle uttrykk som er beskyttet av opphavsrett til å inkludere uttrykk for ideer.

Hvilke karrierer er tilgjengelige for immaterielle rettsstudenter?

Immaterialrett er et spesialisert rettsområde som gir mange muligheter for praksis. Advokater som spesialiserer seg på immaterialrett kan jobbe i privat praksis, for et offentlig byrå eller for et stort selskap. Noen typiske stillingstitler inkluderer patentadvokat, varemerkeadvokat og opphavsrettsadvokat.

Hvorfor er det viktig å studere immaterialrett?

Immaterielle rettigheter er viktig fordi den bidrar til å beskytte sinnets kreasjoner. Dette rettsområdet gir folk rett til å kontrollere hvordan deres immaterielle rettigheter brukes, og det kan bidra til å forhindre at andre ulovlig bruker eller tar æren for noens arbeid.

Hva skal jeg studere i løpet av min åndsverkrettsgrad?

Hva skal jeg studere i løpet av min åndsverkrettsgrad?

I løpet av en åndsverkrettsgrad vil du lære om de forskjellige typene åndsverk, hvordan du beskytter hver type og hvordan du løser tvister knyttet til bruk eller eierskap av åndsverk. Du vil også lære om loven om opphavsrett, patentlov og varemerkelov. I tillegg vil du få ferdigheter innen forskning, skriving og muntlig talsmann.

Irland nylig gjennomført en lov, som pålegger alle studenter ved universitet utdanning for å søke om statlig lån for å tillate dem å oppnå sine høyere akademiske drømmer. Første offisielle språket er irsk, også kjent som irsk gælisk, men engelsk (det andre offisielle språket) er mer utbredt. Den nasjonale hovedstaden er Dublin. Irland er kjent for å feire St. Patricks Day (17 mars) over hele verden.

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.