Keystone logo

49 Master Programmer i Designfag Industridesign 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Designfag
 • Industridesign
Studieretninger
 • Designfag (49)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Designfag Industridesign

  Studenter som ønsker å bli profesjonelle innen industriell design, oppfordres til å forfølge en master i industriell design. I dette programmet skal studentene lære å anvende ulike designpraksis og teknikker for å utvikle en strømlinjeformet ferdig industriell design.

  &nbsp

  Hva er en master i industriell design? En Master i Industrial Design er et program som lærer elevene hvordan man skal gå om å utvikle kvalitets industrielle design gjennom en kreativ og effektiv prosess. Studenter som fullfører programmet er utstyrt med kunnskap og verktøy som er nødvendige for å skape design som er i stand til å forbedre samfunn og brukere. Studentene lærer å designe produkter og planer som kan forbedre mange forskjellige bransjer, inkludert belysning, grafikk, bilindustri, emballasje, møbler, utstilling, arkitektur, video, produkter, medisinsk utstyr, bordplaten og mer.

  &nbsp

  Studenter som lykkes med å få en Master i Industrial Design vil være bevæpnet med utdanning og erfaring som er nødvendig for å forfølge vellykkede karrierer i industriell design. Fordi programmet tilbyr et så bredt utvalg av fokusområder, kan studentene spesialisere seg på et område de er mest trukket av.

  &nbsp

  Kostnaden for en mastergrad i industriell design varierer ut fra den valgte institusjonen og dens beliggenhet. De fleste programmene kan fullføres innen to år dersom studentene påmeldes på heltidsbasis.

  &nbsp

  Studenter som har en mastergrads i industriell design er utstyrt for å forfølge profesjonell karriere i en rekke bransjer, blant annet: utstillingsdesigner, industriell designer, videreutdanning foreleser, videregående lærer, høyere utdanning foreleser, innkjøpssjef, reklame konto leder og andre karrierer knyttet til industriell design. En master i industriell design kan også være nyttig i andre karrierer, som salg og markedsføring.

  &nbsp

  En master i industriell design gir erfaring og kunnskap at studentene trenger å sikre høyt stillinger i industri og produktutvikling. For å finne ut mer om hvordan du kan søke en master i industriell design, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.