Keystone logo

125 Master Programmer i Ingeniørfag Industriteknikk 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Ingeniørfag
 • Industriteknikk
Studieretninger
 • Ingeniørfag (125)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Ingeniørfag Industriteknikk

  En Master i Industrial Management er for studenter som ønsker å utforske kurs med fokus på industriell virksomhet og engineering. Holder en avansert grad i dette feltet gir et konkurransefortrinn i denne ekstremt krevende område.

  &nbsp

  Hva er en Master i Industrial Management? En Master i Industrial Management utstyrer studenter med nødvendig kunnskap for eksempel drift og organisering av industrielle prosesser. Deltakerne vil også lære om de grunnleggende byggesteinene i systemanalyse, industrielle anlegg ledelse og internasjonal handel. Studentene kan velge alternativer fra et bredt utvalg av kurs som passer deres interesser; Dette kan omfatte prosjektering ledelse, internasjonal teknologiledelse og menneskelige faktorer i engineering.

  &nbsp

  Det finnes en rekke grunner til at studenter velger å forfølge en Master i Industrial Management.Programmet lærer en rekke konsepter samt ledelsens informasjonssystemer og internasjonal teknologiledelse. I tillegg kan en avansert grad i dette området gjør at enkeltpersoner til å avansere raskt i offentlige etater, industribedrifter og rederier.

  &nbsp

  Kostnadene varierer avhengig av institusjonen, og kurset varer mellom ett og tre år. Det er nødvendig for potensielle studenter til forskning skolen grundig for å sikre at programmet tilbys passer deres forventede mål.

  &nbsp

  Personer som tjener sin mastergrad finne seg i høy etterspørsel etter en rekke stillinger, for eksempel en produksjonsdirektør, transport koordinator, systemansvarlige eller produksjonsleder. Disse jobbmuligheter blir stadig mer konkurransedyktig.Studentene skal utvikle en sterkere industriell ledelse fundament ved å lære hvordan å samhandle med fakultetet, studenter og fagfolk gjennom intensive læringsopplevelser.

  &nbsp

  Internasjonale og hjemlige alternativer er tilgjengelige på en rekke universiteter. Online programmer er et ideelt alternativ for studenter som bor rundt om i verden som har begrenset tilgang til et anlegg. Internett-baserte alternativer også imøtekomme til folk som trenger en fleksibel timeplan. For å finne den perfekte skolen for deg, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.