We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

38 Master Programmer i Menneskerettsstudier Arkivfag Informasjonsvitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Arkivfag
  • Informasjonsvitenskap
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (38)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Arkivfag Informasjonsvitenskap

Mastergrader er tilgjengelig for studenter som har fullført en grunnskole. Avhengig av fagfeltet kan programmet inkludere forskning, kurs og / eller praktik.

Hva er en mastergrad i informasjonsvitenskap? Denne typen postgraduate program trener studenter i ledelse og opprettelse av informasjonssystemer. Informasjonssystemer er store i hele det daglige livet, så det er hvilke programmer i informasjonsvitenskapsstudiet: hvordan, når og hvorfor folk bruker informasjonssystemer i sitt personlige og profesjonelle liv. I tillegg til å trene studenter i den etiske bruken av informasjon, inkluderer disse programmene vanligvis tunge kurs på teknologiene som brukes til oppbevaring og gjenfinning av data, slik at elevene kan manipulere disse systemene for å forbedre sikkerhet og brukervennlighet. Konsentrasjonsalternativer kan omfatte databaseteknikk, biblioteksvitenskap, menneskelig datamaskininteraksjon eller analyse, avhengig av det enkelte program og institusjon.

Informasjonsvitenskapsprogrammer gir studentene de ledende verktøyene som trengs for å være konkurransedyktige i dagens arbeidsmarked. Studentene kan lære å administrere informasjonssystemer, manipulere databaser og utføre relevant forskning, som alle kan sette dem på vei til en vellykket karriere i informasjonsbransjen.

Teknologisk orienterte grader kan innebære meravgifter i laboratorie- og utstyrsbruk, noe som gjør dem vanskelige å pris uten å snakke med skolelederpersonalet. Fremtidsstudenter skal kontakte universitetets bursar kontor for økonomisk veiledning.

Informasjonsbransjen vokser raskt, og kandidater med en master i informasjonsvitenskap kan tjene penger. Når det er behov for data, kan studentene finne arbeid, inkludert stillinger direkte innen datastyring eller analyse. Nyutdannede kan forfølge karrierer som systemanalytikere, informasjonsarkitekter, biblioteksdirektører, brukbarhetsanalytikere og digitale kuratorer. Offentlige og private biblioteksinstitusjoner er populære arbeidsmiljøer for kandidater, men spesialiseringer kan også gi mange muligheter på områder som webutvikling og prosjektledelse.

Takket være økningen i nettbasert læring kan du fullføre en mastergrad i informasjonsvitenskap på dine egne vilkår hvis lokale alternativer ikke har den fleksibiliteten du trenger. Gjør din utdanning for deg; søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.