Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 58 Master i Informatikk 2023

58 Master Programmer i Informatikk 2023

Oversikt

Et mastergradsprogram gir studentene mulighet til å vokse i sine utvalgte felt. Når en student har fullført et bachelorprogram, tilbyr disse studiene videre spesialisering på et felt for å hjelpe karriereutsikter.

Hva er en Master i informatikk? Dette programmet hjelper elevene med å utvikle verktøy som er avgjørende for å navigere i voksende rike informasjon og kommunikasjonsteknologi. Software engineering, informasjonssystemer og databehandling prosesser spiller ofte en sentral rolle i studentutvikling. Studentene kan møte kurs som dekker emner innen IT-rådgivning, prosjektbudsjettering, infrastruktur, revisjonsmetoder og prosjektledelse. I tillegg kan studentene ofte mestre vanlig industriprogramvare og kan samtidig spesialisere seg i ledelsesstrategier.

Lederskapskvalifikasjonene som er oppnådd sammen med spesialiseringen i IT-plattformer og administrasjonsmetoder som er oppnådd under studien, kan hjelpe elevene å finne en kant i en voksende industri. Disse næringslivets nødvendigheter kan hjelpe studenter med å få større karrieremuligheter og høyere lønnsøkninger gjennom hele sin tid i bransjen.

Fastsettelse av kostnaden for et program krever litt forskning på valg av program, og det kan variere ut fra lengden på studiet. Programmet kan ta omtrent to til tre år å fullføre, avhengig av studenten.

Studenter som fullfører en Master i informatikk kan finne et bredt utvalg av stillinger. Studentene utforsker ofte stillinger som prosjektledere, IT-konsulenter, dataanalytikere, informatikkspesialister og teknologidesignere. Disse stillingene kan finnes på tvers av bransjer. Mens enkelte kandidater kan få plasseringer i store selskaper, kan andre finne roller i offentlig sektor og mindre oppstart. Noen studenter kan også velge å jobbe som uavhengige konsulenter med egne virksomheter. I de fleste kapasiteter kan kandidater jobbe tett med implementering, styring og utforming av komplekse informasjons- og teknologiske systemer.

En rekke institusjoner over hele verden tilbyr en Master i informatikk, og elektroniske alternativer gir større tilgang for studenter med begrenset tid. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Master
  • MSc
  • Teknologi
  • Informasjonssystemer
  • Informatikk
Studieretninger
  • Teknologi (58)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat