Keystone logo

25 Master Programmer i Ingeniørfag Byggeteknikk Arkitektingeniørarbeid 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørfag
  • Byggeteknikk
  • Arkitektingeniørarbeid
Studieretninger
  • Ingeniørfag (25)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Ingeniørfag Byggeteknikk Arkitektingeniørarbeid

De som tjener en mastergrad er høyt ansett for sin dedikasjon til å være seig eksperter på sitt felt. Et masterprogram vanligvis tar omtrent to år å fullføre, og søkere må ofte å fullføre en bachelorgrad program før du søker

Hva er en Master i Architectural Engineering? Dette grad programmet dekker avanserte emner knyttet til både sivil og arkitektonisk engineering. Sentrale kurs inkluderer vanligvis bygningsdesign, miljøanalyse, økonomi og statistisk analyse. Studentene kan også velge et område av spesialisering avhengig av deres langsiktige karrieremål. Spesialiseringer knyttet til materialer og konstruksjoner, byggeledelse og byggesystemer tilbys på de fleste institusjoner.

Ingeniører og arkitekter som ønsker å utmerke seg i sine karrierer og få videregående opplæring i både teori og anvendelse kan dra nytte av en Master i Architectural Engineering program.Nyutdannede er ofte belønnet for sin innsats ved å kjøpe høyere betalende stillinger ved anerkjente bedrifter eller offentlige virksomheter.

Kostnaden for å fullføre dette masterstudiet varierer mellom universiteter. Innleggelser avdeling for hvert universitet kan gi nåværende kostnads ​​informasjon og innsikt om potensielle skole endringer og ytterligere nødvendige avgifter.

Ved fullført en Master i Architectural Engineering, nyutdannede ofte finne seg jobber som sivile eller arkitektoniske ingeniører for store bedrifter som konstruerer bygninger, kraftverk, vannrenseanlegg og andre kommersielle og kommunale strukturer. Nyutdannede som har tidligere erfaring på området kan utnytte sin grad å starte sin egen design og entreprenørfirma. Andre kan gå opp i gradene i prosjektledelse og styre eller betjene publikum på en statlig byplanlegging og infrastruktur team.

Noen institusjoner kan tilby nettbaserte kurs som teller mot en mastergrad. Arbeider fagfolk vanligvis finne at online kurs tilbyr planlegging fleksibilitet og en mer behagelig læringsmiljø. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.