Keystone logo

90 Master Programmer i Forretningsstudier Entreprenørskap Innovasjon og entreprenørskap 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Forretningsstudier
  • Entreprenørskap
  • Innovasjon og entreprenørskap
Studieretninger
  • Forretningsstudier (90)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Forretningsstudier Entreprenørskap Innovasjon og entreprenørskap

Det tar en spesiell sett med ferdigheter til oppstart en fersk virksomhet eller prosjekt. Ikke alle har evner eller mot til å utforske det ukjente. De med en Master i Innovasjon og entreprenørskap er utstyrt med kunnskap og opplæring bedrifter trenger for å utvikle ideer til muligheter og nå nye markeder.

&nbsp

Hva er en Master i Innovasjon og entreprenørskap? Det er en avansert grad som forbedrer ferdighetene til dyktige forretningsfolk utover masternivå. Den fokuserer også på å skape ledere som er villige til å ta sjanser og utforske nye ideer. Kurs ofte består av en gjennomgang av grunnleggende forretnings emner, inkludert organisasjonsstrukturer, finans, økonomi og jus. Avanserte emner håndtere utviklingsforretningsplaner, prosjektledelse, forskning, produktutvikling og strategisk markedsføring. Studentene kan velge å fokusere på en bestemt bransje eller teknologi.

&nbsp

Som akademikere, studenter er forberedt på å vurdere nye ideer og velge den mest lønnsomme for videre utvikling. Disse programmene forbedre kommunikasjon og resonnement evner av kandidater ved å fokusere innsatsen på å lage planer og se prosjekter frem til ferdigstillelse. Trinnene for vellykket innovasjon er lært, og elevene er i stand til å lage, selge og lansere nye forretningsideer. Elevene vet hvordan å skaffe finansiering og manøvrere gjennom fallgrubene reguleringsprosesser.

&nbsp

Kostnaden for en Master i Innovasjon og entreprenørskap program varierer avhengig av universitetet. Interesserte enkeltpersoner bør kontakte inntaks avdelinger av sine institusjoner av valg for informasjon om kostnader og undervisning. De fleste programmer vil kreve minst to hele år med studier. Levekostnader og materialkostnader bør også være planlagt på forhånd.

&nbsp

Ved ferdigstillelse av sitt program, kandidater er klar til å komme ut i arbeid som prosjektledere og forskere. Mange finne arbeid med teknologiske bedrifter å styre utviklingen av ny programvare og maskinvare. Andre foretrekker å arbeide selvstendig og er i stand til å starte og administrere sine egne selskaper. Noen finner givende arbeid som analytikere og konsulenter.

&nbsp

Det er viktig å vurdere så mange alternativer som mulig før de bestemmer seg for et program. For internasjonale studenter og fagfolk, online universiteter tilbyr en god utdanning som passer innenfor livsstils begrensninger. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.