Keystone logo

62 Master Programmer i Teknologi Teknologiinnovasjon Innovasjonsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Teknologiinnovasjon
  • Innovasjonsledelse
Studieretninger
  • Teknologi (62)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Teknologi Teknologiinnovasjon Innovasjonsledelse

En Master of Arts er en post-graduate grad. Det tildeles studenter som studerer et spesialisert felt i løpet av ett til to år. Grad programmet gir studentene mulighet til karriereutvikling. Det gir også det akademiske grunnlaget for å forfølge en doktorgrad.

Hva er en MA i innovasjonsledelse? Innovasjonsledelsesfeltet studiet oppmuntrer til kreative måter å tenke på. Deltakere kan utvikle kunnskapen for å hjelpe private og offentlige sektorer å utnytte nye muligheter på markedet. Studentene kan lære å identifisere og utvikle banebrytende ideer, produkter, tjenester og prosesser. De kan lære å håndtere en idé fra konsept til implementering. Disse programmene samler generelt personer fra et bredt spekter av disipliner, for eksempel journalistikk, lov, mote og markedsføring. Avhengig av programmet kan studentene overvåke et forskningsprosjekt eller delta i et eksternt selskap med et selskap eller et offentlig byrå.

Studenter som driver en mastergrad i innovasjonsledelse kan utvikle verdifulle ferdigheter, inkludert risikostyring, kreativ tenkning og problemløsing. Disse egenskapene er ikke bare nyttige i hverdagen, men også verdsatt av potensielle arbeidsgivere.

Programlengde og skoleplass påvirker kostnadene ved utdanning. Det er best å kontakte institusjonene for å lære mer om avgifter og utgifter.

Innovasjonsledelse er et fremvoksende felt med økende etterspørsel. Mange bedrifter, organisasjoner og selskaper søker talentfulle individer som kan hjelpe dem med å få en konkurransefortrinn. Med endringer i økonomien og teknologiske fremskritt, kan personer med en mastergrad på dette feltet finne gode arbeidsplasser. Nyutdannede er godt egnet for leder- og lederroller. Noen karriereveier inkluderer innovasjonsforskning, merkevarestyring og forskning og utvikling. En kandidat kan bli en teknologiporteføljeforvalter, FoU-leder eller ideeledelse spesialist.

En internettbasert læreplan er ideell hvis du trenger en fleksibel tidsplan og enkel tilgang til høyere utdanning. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.