Keystone logo

73 Master Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Internasjonal økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Økonomistudier
  • Økonomistudier
  • Internasjonal økonomi
Studieretninger
  • Økonomistudier (73)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Internasjonal økonomi

Med utviklingen innen informasjons- og transport teknologier i løpet av de siste tiårene, varer og tjenester er ute og reiser på tvers av landegrensene raskere og mer effektivt enn noen gang før. Det har blitt stadig vanskeligere å forutse endringer i markedene som følge av denne aktiviteten. Det er derfor de høyt utviklede analytiske ferdigheter av de med en Master i internasjonal økonomi er nødvendig i staten og industrien.

Hva er en Master i internasjonal økonomi? Det er en avansert grad som forbedrer forståelsen av økonomisk aktivitet spesielt knyttet til internasjonal handel. Det videreutvikler den teoretiske forståelse av mikro- og makroøkonomi for å finne løsninger på problemer knyttet til bevegelse av varer på tvers av geografiske og politiske grenser. Emner av studien omfatter handelspolitikk, beskatning og valutakurser. Noen programmer tilbyr også kurs knyttet til den økonomiske utviklingen og virkningen handel har på fremvoksende økonomier.

Nyutdannede er utstyrt med de analytiske ferdigheter og evner til å vurdere markedsforhold og gjøre politiske anbefalinger. Disse studentene har mer enn bare avanserte kritisk tenkning evner. De er også bevæpnet med teoretisk og historisk kunnskap om internasjonale handelsspørsmål. De er i stand til å gi omfattende analyse av problemer. Studentene lærer å bruke programvare verktøy for å samle og vurdere datasett. Mange programmer også forbedre kommunikasjonsferdigheter gjennom avanserte skriving og presentasjonsprosjekter.

Kostnaden for en Master i International Economics varierer. Studenter bør kontakte opptak avdeling av deres valgte institusjon for detaljert informasjon om gebyrer og undervisning.

Nyutdannede ofte finne arbeid i regjeringen eller næringsliv. Forskerstillinger og analytiker jobber er vanlig. Internasjonale selskaper verdsetter ferdigheter og evner av disse kandidatene, og det er mulig å finne arbeid i utlandet.Myndighetene må disse elevene til å evaluere effekten av tariffer, kvoter og handelsavtaler. Mange av disse programmene forberede studentene til å søke høyere utdanning, og noen kan til slutt finne arbeid som professorer i college universiteter.

Det er viktig å begynne å forske alternativer så snart som mulig. Mens mange foretrekker kanskje å delta på en tradisjonell stil universitet, er online kurs også tilgjengelig for de med planlegging eller geografiske vanskeligheter. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.