Keystone logo

39 Master Programmer i Forretningsstudier Forretningsledelse Internasjonal forretningsadministrasjon 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Forretningsstudier
  • Forretningsledelse
  • Internasjonal forretningsadministrasjon
Studieretninger
  • Forretningsstudier (39)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Forretningsstudier Forretningsledelse Internasjonal forretningsadministrasjon

En mastergrad er det første trinnet etter en bachelorgrad i å fremme din utdanning. Vanligvis krever det to års heltidsstudie for å fullføre, men det åpner opp mange veier for vekst i karrieren din.

Hva er en Master i International Business Administration? Internasjonal forretningsadministrasjon blir stadig mer utbredt ettersom globaliseringen øker. Denne graden kan gi deg de ferdighetene du trenger for å forstå teknologien og logistikken som er nødvendig for en internasjonal virksomhet. Det kan hjelpe deg med å nå og opprettholde kunder og kunder over hele verden, samt gi deg ny innsikt i strategisk planlegging som kreves for markedsføring, økonomi og menneskelige ressurser for en verdensomspennende suksess.

Fordelene ved en Master i International Business Administration er ofte gjeldende ikke bare i bedriftens sfære, men også i ditt personlige liv. Lær hvordan du navigerer forskjellige kulturer diplomatisk, hvordan man håndterer logistikk og handel, og hvordan man kan nå mennesker mest mulig effektivt via teknologi.

Kostnaden for en mastergrad er avhengig av både skolen og regionen. Kontakt skolene du er mest interessert i for et sammendrag av utgifter, er et godt sted å starte.

Nye karriereveier kan åpne opp når du får en Master i International Business Administration. Du kan finne deg selv kalt til jobb i en bedriftsstilling som direktør for markedsføring eller menneskelige ressurser. Eller du kan velge å starte ditt eget konsulentselskap eller skrive for et forretningsmagasin. Små bedrifter kan også ha nytte; du kan bestemme seg for å vokse din egen virksomhet internasjonalt eller kanskje låne din assistanse til oppstart som kan vokse til neste generasjons verdensledende leder.

Kurs i internasjonal forretningsadministrasjon tilbys på de fleste høyskoler og universiteter, og mange tilbyr et mastergradsprogram. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.