We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

23 Master Programmer i Administrasjon HR Internasjonal HR-ledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Administrasjon
  • HR
  • Internasjonal HR-ledelse
Studieretninger
  • Administrasjon (23)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Administrasjon HR Internasjonal HR-ledelse

For personer som har fullført lavere grads studier, kan en master-program vise seg å være svært gunstig. Som bachelorgrader blitt mer vanlig i dagens arbeidsmarked, har en høyere grad har fått større slagkraft. Personer som velger å oppnå mastergrader kan få høyere stillinger innenfor sine nåværende selskaper eller heve deres status innenfor gjeldende jobb bassenget.

&nbsp

Hva er en Master i International Human Resource Management? Dette grad fokuserer på den påvirker av menneskelige ressurs praksis på et globalt nivå. Som med andre human resource management grader, inkorporerer det forvaltnings rektorer og atferdsvitenskapelige teorier mens plassere en spesiell vekt på konkrete strategier som hjelper globale selskaper til å fungere riktig og effektivt.Fagfolk som uteksamineres fra dette programmet kan forvente å ha en økt forståelse av menneskelige ressurs prinsipper og deretter lære hvordan du effektivt bruke dem i globale virksomheter.

&nbsp

En Master i International Human Resource Management hjelper individer avansere innenfor sin nåværende stilling eller innen den menneskelige ressursen feltet. Graden er også allsidig med sine styrings- og opplæringselementene.

&nbsp

Ingen mastergrad har en fast pris. Ulike faktorer påvirker prisen, så det varierer mellom institusjoner. Plasseringen av skolen, den vanlige prisen på studiet ved den aktuelle institusjonen, og om du studerer på campus eller online er alle faktorer som kan påvirke kostnadene.

&nbsp

En Master i International Human Resource Management åpner en bred dør av muligheter. Enkeltpersoner kan velge å holde seg innenfor den menneskelige ressursen riket med praktisk talt alle typer selskap, eller de kan våge seg inn ledelse eller opplæringsstillinger.Med en mastergrad, kan enkeltpersoner forvente å sikre posisjoner starter i mellomledernivå.

&nbsp

For de som leter etter en grad som er allsidig og folk-fokusert, kan en Master i International Human Resource Management være det perfekte valget. Det finnes en rekke av kvalitetsprogrammer å velge mellom å møte de spesielle behovene til hver enkelt. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte inntakskontoret på skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.